Κερδίζει τους πάντες ο Ίνγκλις

21:48 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η έλευση του Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου. Και γεγονός είναι πως η επίτευξη συμφωνίας μαζί του δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Έχοντας φάει «με το κουτάλι» τα γήπεδα της Ισπανίας, και παρά τα «πατημένα» 33 του, παραμένει ένας σταρ. Σταρ,

αλλά και στρατιώτης! Αθλητής με άποψη, γεγονός που εκτίμησε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Πριν τον πρώτο του αγώνα, κόντρα στον Ολυμπιακό, χρειάστηκε να κάνει δύο ενέσεις για να αντιμετωπίσει τραυματισμό στον τένοντα του αριστερού χεριού. Στο δεύτερο, κόντρα στον Πανελευσινιακό τον περίμενε μια διαφορετική εμπειρία, καθώς αποβλήθηκε με «σφύριγμα - ανακάλυψη», που τον χρέωνε με flopping. Στον τρίτο, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες νέου προπονητή. Ουσιαστικά, λοιπόν ο αγώνας στην Κηφισιά ήταν ο πρώτος... ρουτίνας για εκείνον στην Α1.

Συνολικά, ο Ίνγκλις ανά 27,5 λεπτά συμμετοχής μετρά 15,5 πόντους (με 42% στα τρίποντα), 3,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Δεν είναι όμως μόνο οι αριθμοί του. Διαθέτει την προσωπικότητα και την ηρεμία που απαιτούνται σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Καναδός μπόμπερ, ωστόσο, κερδίζει με την αύρα του τις εντυπώσεις και εκτός παρκέ. Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και την τελειομανία του, καθώς εκτελεί με ιεροτελεστία όλες τις υποχρεώσεις του. Δείχνει μεγάλη προσαρμοστικότητα, έχει διάθεση για χιούμορ, είναι πλέον ζωντανό κομμάτι της ομάδας και δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι μαζί του.

Στους πανηγυρισμούς, μάλιστα, στο Ζηρίνειο, μετά τον θερμό εναγκαλισμό με τον Μάκη Αγγελόπουλο, σκαρφάλωσε... διαγώνια πάνω στους συμπαίκτες του, ενώ βγαίνοντας από τα αποδυτήρια φωτογραφήθηκε με φίλους της ομάδας. Και αυτό το γρήγορο δέσιμό του με τη Βασίλισσα ίσως αποδειχθεί καθοριστικό και για την εν γένει πορεία της...

Keywords
Τυχαία Θέματα