Ολόκληρο το βίντεο από το παραλίγο μακελειό στο Μικρολίμανο

21:05 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την απίστευτη επίθεση στο κατάστημα του Μικρολίμανου.
Το νέο στοιχείο είναι το νέο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και το οποίο αποτυπώνει όλο το χρονικό της επίθεσης.
Λεπτό προς λεπτό έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος περπατά απόλυτα ήρεμος, κρατώντας στο χέρι το καλάσνικοφ, επιβεβαιώνοντας τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν οι αστυνομικοί, όπως αδίστακτος,

παρανοϊκός και στυγνός εγκληματίας.
Γραφειοκρατία...
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο λόγος που ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του αλβανού κακοποιού, είναι η γραφειοκρατία!
Κι αυτό διότι για να δημοσιευτούν τα στοιχεία ενός καταζητούμενου, θα πρέπει αυτό να έχει πρώτα κοινοποιηθεί στον δράστη, κάτι που όμως είναι αδύνατον εφόσον δεν έχει ακόμη συλληφθεί!
Φαύλος κύκλος, λοιπόν κι έτσι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να θυροκολλήσουν την απόφαση στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής, από όπου εκείνος φυσικά έλειπε. Τώρα οι αρχές πρέπει να περιμένουν 48 ώρες κι αν ο κακοποιός δεν κάνει... ένσταση, τότε θα μπορούν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του.
Μια γυναίκα η αιτία;
Για τα μάτια μιας γυναίκας. Το συγκεκριμένο σενάριο επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται ασταμάτητα, σχετικά με την δίχως προηγούμενο επίθεση στο Μικρολίμανο.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βρισκόταν μέσα στο μπαρ του καταστήματος και συνομιλούσε με δύο νεαρές γυναίκες, τις οποίες φαινόταν να γνώριζε.
Την περισσότερη ώρα μάλιστα συνομιλούσε με την μία από τις δύο, χωρίς τίποτα να προμηνύει την σοκαριστική συνέχεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα