Κερδίζει κόσμο ο Βέλλιος

08:45 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Όλο και ανεβαίνει σε προσωπικό επίπεδο και εκτίμηση στους ανθρώπους και στους οπαδούς της Έβερτον ο Κώστας Βέλλιος. Ο Κώστας Βέλλιος μίλησε για τον γιο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, καθώς ο Απόστολος έχει κάνει όλους τους φίλους της Έβερτον να μιλάνε γι΄ αυτον. «Πανηγύρισα έξαλλα και κανείς δεν με ακούμπησε, αντίθετα κάποιοι έμαθαν ότι είμαι ο πατέρας του, ήρθαν μου έσφιξαν το χέρι. Σε αντίθεση με την Ελλάδα

όπου όλοι θυμόμαστε τι είχα πάθει στην Λάρισα», είπε αρχικά για την διαφορά της νοοτροπίας ο πατέρας του Βέλλιου.

Για ποιο λόγο βρίσκεται μαζί του στην Αγγλία: «Είμαι εδώ κοντά του, γιατί μην ξεχνάτε ότι είναι 19 χρονών παιδί. Μπορεί να παίζει μπάλα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά είναι ένα μικρό παιδί ακόμη. Πρέπει να είμαι κοντά του. Είναι σημαντικό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τρόπο που δουλεύουν στην Αγγλία: «Όλοι εδώ μιλούν για τον Απόστολο, κάτι που τον χαροποιεί και αυτόν, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζει και τον πήχη και τις ευθύνες. Δουλειά και μόνο δουλειά. Και πρέπει να δείτε τις προπονήσεις για να καταλάβετε τον λόγο που τρέχουν μέχρι το 90 οι παίκτες. Πάει στις 9 το πρωί και φεύγει στις 3 το μεσημέρι. Τριπλή προπόνηση, μετά τρώνε πρωϊνό και μετά πάλι προπόνηση. Ευτυχώς που ο μικρός είχε δουλέψει και αντέχει»

Keywords
Τυχαία Θέματα