Η «ζωή» μετά την… Ευρώπη

01:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ ταξίδεψε για την Κρήτη όπου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ στην Ρωσία, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στην Νέα

Σμύρνη όπου έχει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης τουλάχιστον τρία χρόνια! Ο ΠΑΟΚ τώρα, μετά τη νίκη επί της Σάμροκ και με αρκετές απουσίες έχει ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Το Σάββατο τώρα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το σκορ της ημέρας, μιας και επικράτησε με 4-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σιμά του... ο Ατρόμητος ο οποίος ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Βαθμούς αλλά όχι εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθης (1-1).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σούπερ Λίγκα:

7η αγωνιστική

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Ο.Φ.Η. - AΕΚ 18:15 NOVA 3

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:15 NOVA 2
Με φόρα από τη νίκη επί της Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός πάει στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Στόχος των «ερυθρολεύκων» η νίκη με την οποία θα παραμείνουν στην πρώτη θέση μαζί με τους υπόλοιπους. Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους δεν τα πανε καθόλου καλά εντός έδρας φέτος και θα αγωνιστούν την Κυριακή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με βάση την κούραση από τον αγώνα της Τετάρτης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές. Απόντες θα είναι οι γνωστοί Τοροσίδης, Φέισα και Γέστε, ενώ σε αυτούς προστίθεται ο τιμωρημένος Μοδέστο. Όσο για τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος θέλει τη νίκη και για το γόητρο, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Γιόνσον, Μιλοβάνοβιτς, αλλά και τον τιμωρημένο Όμο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Νέος Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κούτσι, Σκέμπρι, Κούρος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 20:30 NOVA 1
Το μοναδικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έχει μείνει μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικών απέναντι στον αιώνιο... εχθρό. Όσο για τον ΠΑΟΚ, προέρχεται από τη νίκη στο Europa League, η οποία του απέφερε αρκετές... απώλειες. Στις απουσίες των Αθανασιάδη, Φωτάκη, Γκαρσία, Τσουκαλά και Λίνο προστέθηκε αυτή του Κρέσιτς, ενώ επιστρέφουν οι Κοντρέρας, και Μπαλάφας. Όσο για τον Άρη ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει ξανά στον Νέρι Καστίγιο καισ τον Χουάν Τόχα, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεαρός Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο στη δεύτερη ομάδα των Θεσσαλονικέων.

Οι αποστολές των δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα