Κατσουράνης: Ο ΠΑΟ με έδιωξε για τα λεφτά

08:38 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Από τον Γενάρη ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ αφού προηγουμένως ο Γιάννης Αλαφούζος τον είχε απομακρύνει από τον Παναθηναϊκό με τον διεθνή μέσο να υποστηρίζει πως όλα έγιναν για τα λεφτά και να προσθέτει πως δεν νιώθει πικρία για την αποχώρηση του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Κώστας Κατσουράνης

όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται πικραμένος απάντησε: "Όχι, δεν παραμένω πικραμένος. Θεωρώ ότι όλα είναι ξεκάθαρα πια: τα πάντα έγιναν για οικονομικούς λόγους, δηλαδή λόγω του συμβολαίου μου. Δεν θα μιλήσω για πικρία, θα πω όμως ότι η συμπεριφορά του συλλόγου δεν ήταν αντάξια όχι μόνο της δικής μου προσφοράς, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που έφυγαν με ανάλογο τρόπο. Με βάση την νοοτροπία, όμως, που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι φυσικό και επόμενο να μην υπάρχει σεβασμός στον ποδοσφαιριστή, εξ ου και δεν υπάρχει λόγος να πικραίνομαι περαιτέρω. Τα περιμένεις όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι πρωτοφανές, ούτε κάτι πρωτάκουστο".
Για όσα πιστεύει πως πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κατσουράνης τόνισε: "Πρώτον. Θα έπρεπε να έχουμε κανονικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια δεν παίζεται επί ίσοις όροις. Επίσης, θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουμε ως γιορτή, αλλά κάποιοι κοιτούν μόνο τα συμφέροντα τους. Αυτό το ‘πάση θυσία νίκη και μόνο νίκη', αυτή η πρεμούρα που υπάρχει στην Ελλάδα, δεν υφίσταται πουθενά αλλού. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα, υπάρχει και η ισοπαλία. Αυτή η μονομανία είναι σημαντικό μέρος του προβλήματος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σοβαρά οργανωτικά προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα