Η απάντηση του Πλατινί στον Μπλάτερ

08:25 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες, ο Ζεπ Μπλάτερ υποστήριξε πως το EURO 2020, που θα γίνει σε 13 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις, θα είναι μια διοργάνωση χωρίς ψυχή λόγω του τρόπου διεξαγωγής του με τον Μισέλ Πλατινί να απαντά υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος της FIFA δεν επιτίθεται στον ίδιο προσωπικά αλλά στις εθνικές Ομοσπονδίες της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της UEFA,

Μισέλ Πλατινί, τόνισε: "Στην UEFA όλες οι αποφάσεις μας, είτε αφορούν το EURO 2020 είτε το Financial Fair Play, αποτελούν αποτέλεσμα εκτεταμένου διαλόγου στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Πιστεύω πως έχουμε ιδανικό τρόπο διοίκησης. Η επίθεση στο EURO 2020 μπορεί να στοχεύει στον πρόεδρο της UEFA, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί επίθεση στις 52 από τις 53 εθνικές Ομοσπονδίες της Ευρώπης. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του για τα σχέδια της UEFA, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και σέβομαι όλες τις απόψεις, όπως και αυτή του Ζεπ Μπλάτερ, με τον οποίο παρά τα όσα έχω διαβάσει έχουμε πολύ καλές σχέσεις, έστω και αν δεν μπορούμε πάντα να συμφωνούμε σε όλα".
Τέλος, ο Μισέλ Πλατινί πρόσθεσε: "Αυτό που μπορώ να πω για το EURO 2020 είναι πως προτού ληφθεί η απόφαση προηγήθηκε συζήτηση με όλους και στο τέλος οι 52 από τις 53 Ομοσπονδίες της Ευρώπης υποστήριξαν με ενθουσιασμό το νέο αυτό σχέδιο, που θα κάνει την διοργάνωση αυτή πρωτοποριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα