Κατσικάς: Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για την νίκη

12:03 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Για το Ισραήλ αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπνέι Γεχούντα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τον Γιώργο Κατσικά να ξεκαθαρίζει πως ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για την νίκη είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας.
Σε ερώτηση για τις υψηλές θερμοκρασίες στο Τελ Αβίβ, ο νεαρός αμυντικός τόνισε: "Εδώ και

ένα μήνα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Ο ΠΑΟΚ πάει πάντα για την νίκη είτε εκτός έδρας είτε εντός".
Στην συνέχεια, ο Κατσικά πρόσθεσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Αν την έχουμε, θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα".
Για την προσοχή που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στην άμυνα, ο νεαρός αμυντικός δήλωσε: "Σίγουρα, αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω τότε θα έρθει και ένα γκολ. Δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την ομάδα. Μας έχει πει ο προπονητής για 2-3 παίκτες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο στο βίντεο".
Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο Europa League αλλά και για τους δικούς του, ο Γιώργος Κατσικάς δήλωσε: "Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θέλουμε να πάμε καλά στην διοργάνωση και όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν ξέρω αν θα παίξω, θα είναι όμως μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω εφόσον αγωνιστώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα