Η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα στο Σύνταγμα

10:58 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Από νωρίς το πρωί στην πλατεία Συντάγματος έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες οι οποίοι, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, μοιράζονται δωρεάν τρόφιμα που διανέμει η Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης του κόμματος.
Τα τρόφιμα είναι εξαιρετικής ποιότητας όπως υπογραμμίζουν στελέχη του κόμματος και παρά την πολλή ζέστη εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμένουν υπομονετικά στην ουρά. Το όλο σκηνικό τράβηξε την προσοχή των ξένων τουριστών

που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και αμέσως έσπευσαν να απαθανατίσουν την διανομή τροφίμων με φωτογραφικές μηχανές ενώ ζητούσαν και πληροφορίες για αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους.
Ο υπεύθυνος δράσης αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, υπογράμμισε πως τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε χρόνια ανέργους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ο βουλευτής της Β' Αθηνών ξεκαθάρισε πως τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης και αγοράστηκαν από το κόμμα με χρήματα που έλαβε από την πρώτη δόση της κρατικής επιχορήγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα