Κατρακύλα για Νιούκαστλ

18:56 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΝΟΡΙΤΣ: 1-1
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Ένα βαθμό «τσίμπησε» η Νόριτς μέσα στην έδρα της Έβερτον, από τη οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1.
Η Έβερτον μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ρούντι είπε όχι στο σουτ του Φελαϊνί. Στο 15' η Έβερτον είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Μάρτιν έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Οσμάν.
Ωστόσο η Έβερτον μπορεί να έχανε τις ευκαιρίες, αλλά η Νόριτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27' στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Χάουαρντ. Ο Χολτ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ

νίκησε τον γκολκίπερ της Έβερτον κι έκανε το 1-0.
Η Έβερτον θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 3', αλλά το σουτ του Σαχά πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ κι ενώ ο Ρούντι ήταν εκτός θέσης.
Ο Χολτ παραλίγο να κάνει το 2-0 στο 57ο λεπτό, καθώς η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο η Έβερτον έφτασε στην ισοφάριση στο 81'.
Ο Ντρένθε τροφοδότησε τον Οσμάν, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χέιτινγκα, Μπέινς, Φελαϊνί, Γκουεγιέ (72' Ντρένθε), Οσμάν, Κέχιλ (62' Στρακουιλάρσι), Νέβιλ, Σαχά (88' ΜακΑλένι),
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Νιούτον, Γουίτμπρεντ, Μάρτιν, Τιέρνεϊ, Χουλαχάν (74' Τζόνσον), Φοξ, Σούρμαν, Κροφτς, Χολτ, Μόρισον (79' Γουιλμπράχαμ).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1-2
Γήπεδο: Ίγουντ Παρκ
Τεράστιο διπλό πήρε η Γουέστ Μπρομ με 2-1 μέσα στην έδρα της Μπλάκμπερν, η οποία δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.
Αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά από τα δύο καρέ. Ωστόσο έλειψε το γκολ, καθώς και οι δύο γκολκίπερ βρέθηκαν σε καλή ημέρα
Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 52ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μόρισον, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ρόμπινσον κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Μπλάκμπερν ωστόσο ισορρόπησε το ματς και ισοφάρισε στο 71'. Ο Σαμπά έστρωσε στον Νταν, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1-1.
Την τεράστια νίκη στη Γουέστ Μπρομ έδωσε ο Οντεμβίγκι με ένα γκο λστο 89ο λεπτό.
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Ν'Ζονζί, Σαμπά. Νταν, Ροσίνια (78' Γκουντγουίλι), Ντουν (62' Ρόμπερτς), Λόου, Πέντερσεν, Βούκσεβιτς (62' Χάνλεϊ), Φορμίκα, Αγιεγκμπένι.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ρέιντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Σόρεϊ, Μουλούμπου, Σάρνερ (80' Ντόρανς), Μπρουντ, Μόρισον, Λονγκ, Οντεμβίγκι.

ΦΟΥΛΑΜ- ΜΠΟΛΤΟΝ: 2-0
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Φούλαμ, η οποία επικράτησε άνετα με 2-0 της Μπόλτον και σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας.
Η Φούλαμ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, καθώς δημιούργησε πολλές φάσεις, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πέτυχε και δύο γκολ.
Ο Τζόνσον στο 27ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όχι όμως και ο Ντέμπσεϊ στο 32'. Ο Ρουίς έκανε τη σέντρα με το αριστερό και ο Ντέμπσεί με κεφαλιά νίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα