Παρέμεινε αήττητος ο Ηρακλής

17:39 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

Football League

25η Αγωνιστική

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Λαμία - Απόλλων 1926 1-1
Από μεγάλο φαβορί για την είσοδο στα πλέι-οφ και την κατάκτηση της πρώτης θέσης η Λαμία κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι-οφ μιας και μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εντός έδρας, αν η ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική κερδίσει τον Ηρακλή,

τότε θα μείνει εκτός τριάδας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πίεζαν με τον Καμαρά στο 70' να κάνει το 1-0. Ο Φιγκερόα όμως λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε και «πάγωσε» το Στάδιο.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Λεάντρο, Κακαράς, Ρεπετσάς, Αναστασόπουλος, Βασιλόγιαννης, Πέρεθ, Ντελέκος, Τζ. Καμαρά, Γιενγκά, Γκούρμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Δήμου, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Χατζηλιάδης, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης, Τσούτσης, Β. Παπαδόπουλος, Φιγκερόα.

Λάρισα - Ζάκυνθος 2-0
Μεγάλη νίκη για τη Λάρισα, που μετά το 2-0 επί της Ζακύνθου έχει την τύχη στα χέρια της και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική μπαίνει στα πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «βυσσινί» ο Νεμπεγλέρας ο οποίος σκόραρε στο 51' και στο 77' έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπόγιοβιτς.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης (85' Μπανούσης), Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σερζίνιο, Ελιομάρ (46' Πινδώνης), Πίντο (69' Γιάντσης), Μπόγιοβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσοπέλας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (71' Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης, Λέκκας (61' Πιτταράς), Κρολ (82' Αποστόλου).

Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Μία θέση... στα πλέι-άουτ και όχι στον απ' ευθείας υποβιβασμό εξασφάλισε ο Πιερικός μετά το 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Λαμπάκης στο 40' το μοναδικό γκολ της ομάδας της Κατερίνης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Ντόσης, Τσιάρας, Τσουμάγκας (74' Παλιάτσιος), Μυστακίδης (50' Μπαξεβάνος), Γιαννούλης (87' Κατσιαμήτας), Μπουζούκης, Σταματής.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου (66' Τζάνης), Φωτιάς, Σάββας, Σαΐν, Βουτσιάς (62' Γεωργακόπουλος), Κουλίδης, Μπιτέλης, Τζέκος (77' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.

Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής 1-1

Σε ένα κακό ματς, με μέτριο θέαμα και ακόμα χειρότερο αγωνιστικό χώρο, ο Ηραλής «κόλλησε» στο 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Πάτο. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Λουκίνα.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Πάτο(82' Βελλίνης), Ναστέφσκι(66' Αθανασιάδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Γεωργιάδης.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς(53' Βαλεριάνος), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης(72' Πασάς), Καρασαλίδης, Κάσσος(64' Λουκίνας), Σιατραβάνης, Ρομάνο, Περόνε.

Εθνικός Σερρών-Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Ο Ολυμπιακός Βόλου «κλείδωσε» τα πλέι-οφ και «τσίμπησε» και έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία, μετά τη σπουδαία ανατροπή στις Σέρρες με 1-2. Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε αρχικά με 10 και στη συνέχεια με 9 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των αποβολών του Τριανταφυλλάκου (57') και Μπλέντι (90'), η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε την μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με σουτ του Τσιλούλη. Ο Διαμαντόπουλος στο 66' με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 78ο λεπτό, ο Μπεριάν έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Εθνικός Σερρών (Α. Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος(71' Παναγιωτίδης), Δούμτσιος(75' Κρυσταλλέλης), Τσιλούλης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν(82' Καρράς), Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας(65' Μαρκυδημήτρης), Ρόκας, Σκοπελίτης(59' Διαμαντόπουλος, Ιντζίδης, Θέος, Τριανταφυλλάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα