«Κάθε ματς τελικός για μας»

21:53 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πέραν της τελευταίας ανάλυσης, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, ο Έβαλντ Λίνεν δεν συνηθίζει να κάνει ομιλίες κατά την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, εν όψει του αγώνα με τη Βέροια έκανε μια... εξαίρεση και ο λόγος είναι προφανώς αυτός που είχε εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του σε μια άλλη ομιλία του στις αρχές της εβδομάδας. Ότι η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπίσει τα επόμενα παιχνίδια σαν να αρχίζει τώρα γι' αυτήν το πρωτάθλημα...
Μετά το δείπνο ο Γερμανός

τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αυριανό με τη Βέροια και αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας. Στη συνέχεια τους τόνισε ότι: «Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σας είπα ότι έχουμε μπροστά μας 20 παιχνίδια για να αλλάξουμε την βαθμολογική μας θέση. Όμως, εμείς πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να αντιμετωπίζουμε κάθε ένα ματς σαν τελικό και να τα δίνουμε όλα για να το κερδίσουμε».
Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΚ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς ορισμένους παίκτες, λέγοντας ότι: «Πρέπει ειδικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές να είστε προσγειωμένοι. Δεν γίνεται να επηρεάζεστε με μία καλή εμφάνιση, ή με το γεγονός ότι παίζετε σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δουλεύετε για να γίνεστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα