Καζάζης: «Ήμασταν το απόλυτο μηδέν»

Δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Καζάζης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λαμία, δηλώνοντας πως δε θα παραιτηθεί και πως στόχος παραμένει η παραμονή, ενώ στα μέσα του επόμενου μήνα θα κρίνει αν χρειάζεται κι άλλη αλλαγή...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Καζάζη και του Κάσσανδρου Στίγγα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, καθώς και του προπονητή και του πασαδόρου της Λαμίας:

Στέλιος Καζάζης: «Δεν υπάρχουν σχόλια για το παιχνίδι.Πήραμε αυτό που αξίζαμε, αφού ήμασταν
το απόλυτο μηδέν. Ο στόχος είναι αυτός που ξέραμε από την αρχή και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Μαζευτήκαμε αργά,μας προέκυψαν προβλήματα και συνεχίζουμε την προσπάθεια Θα δούμε πως είμαστε μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και θα κρίνουμε αν χρειαστεί κάποια αλλαγή. Εγώ
πάντως θα μείνω μέχρι τέλους».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (έπλεξε το εγκώμιο στον Στέλιο Καζάζη
και δεν έκανε σχόλιο για την αναμέτρηση): «Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα τιμής, περισυλλογής και αντίστασης. Πραγματικής αντίστασης εναντίον της βίας που έχει εισβάλει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό πρέπει να πούμε σήμερα μόνο και τίποτα άλλο».

Κάσσανδρος Στίγγας: «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Βόγκελ ήρθε πριν από τρεις ημέρες, αλλά με τη δουλειά που θα κάνουμε από δω και πέρα θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στο σύλλογο αλλά και στον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει. Σαν παίκτες, σαν υλικό πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Μανώλης Δημητριάδης: «Περιμέναμε καλύτερο κι ανταγωνιστικό τον ΠΑΟ, αλλά εμείς δεν τους αφήσανε μας παίξουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα