«Καθαρίζει» την πρόκριση

00:13 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Να περάσει από την Κυψέλη νικηφόρα θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος της Α1. Οι «κιτρινόμαυρες», μετά τη νίκη της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλουν να περάσουν νικηφόρα και από το κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου, ώστε να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

ή τα Βριλήσσια (σ.σ. οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 1-0 στις νίκες). Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και τα κορίτσια είναι έτοιμα να δείξουν πάθος και ενέργεια, ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είδε την Αλεξάντρα Κρουκ να είναι ετοιμοπόλεμη, καθώς μετά τον τραυματισμό στο μάτι της, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της και από την στιγμή που έχει όλες τις υπόλοιπες κοπέλες του στην διάθεσή του δεν αντιμετωπίζει κανέναν πονοκέφαλο και έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα