Στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου ο Μάνου Τσάο

22:50 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάνου Τσάο και οι Manu Chao La Ventura θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ακτιβιστής και βασιλιάς του μπόνγκο, ο Μανού είναι ένας καλλιτέχνης με πατρίδα τη μουσική.

Τραγουδάει στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γαλικιανά, τα ισπανικά και τα αραβικά δίνοντας ένα δυνατό σόου πάνω στη σκηνή, κατακρίνοντας κάθε μορφή εξουσίας μέσα από τους πολιτικοποιημένους

στίχους του.

Από τις σπουδαίες μέρες των Mano Negra ο Μάνου Τσάο, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του ως καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία.

Αντίθετα συνέχισε να μάχεται μέσα από τα τραγούδια, τις ιδέες και την εν γένει στάση του ενάντια στην αδικία και τις κοινωνικές ανισότητες.

Από τη ρέγκε στο πανκ και από τη ροκ σε έθνικ φόρμες η μουσική του Μάνου Τσάο είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών και μουσικών ειδών.

Ο Μάνου ξανάφερε την ισπανόφωνη μουσική στο προσκήνιο και μέσα από τους προσωπικούς του δίσκους δεν σταμάτησε στιγμή να πειραματίζεται.

Τιμές εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ.

Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 8 Απριλίου.

Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη

Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5, Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880, Stereodisk, Aριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 262912

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608366

Keywords
Τυχαία Θέματα