Καθάρισε ο Βιδάλ

15:32 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Το τρένο της Γιούβε πέρασε και από τη Σικελία, όπου και νίκησε με 1-0 την Κατάνια και παρέμεινε μόνη πρώτη

Η Γιουβέντους απείλησε πρώτη στο 7ο λεπτό με τον Μπέντνερ να κάνει το σουτ και τον Αντούχαρ να απομακρύνει, ενώ στο 25' η Κατάνια πέτυχε γκολ με τον Μπεργκέσιο, το οποίο ακυρώθηκε. Στο 40΄ ο Λεγκροτέλιε έκοψε σωτήρια τον Βούτσινιτς και στο επόμενο λεπτό ο Αντούχαρ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Μαυροβούνιο φορ

της Γιουβέντους.

Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό. Ο Αντούχαρ επέκρουσε σουτ του Μπέντνερ, αλλά στην επαναφορά ο Βιδάλ έκανε το 1-0 προ κενής εστίας. Τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο στο 67' για την Κατάνια, καθώς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρκέζε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αντούχαρ είπε όχι σε κεφαλιά του Πογκμπά και από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποια άλλη καλή φάση.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Ρολίν, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μαρκέζε, Λόντι, Ίζκο, Αλμιρόν (79' Μπιαγκιάντι), Μπαριέντος (69' Κάστρο), Γκόμες (81' Μοριμότο), Μπεργκέσιο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πογκμπά (90' Παντοΐν), Βιδάλ, Λιχτστάινερ (89' Κάσερες), Πίρλο, Ασαμόα, Μπέντνερ, Βούτσινιτς (79' Τζιοβίνκο).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα