Καθάρισε ο Μπεργκ

21:24 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: 3-1

Γήπεδο: Απ. Νικολαΐδης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Στη 2η θέση ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 3-1 τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Πετρόπουλος έφυγε μόνος με τον Καπίνο, αλλά πριν τον πλασάρει, ο Σίλντενφλεντ τον έκοψε σωτήρια, ενώ στο 9' ο Αμπέντ

έφυγε απέναντι από τον Γκόμες με τον βοηθό να δίνει οφσάιντ σε μια εξαιρετικά οριακή φάση που φαινόταν πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ήταν. Στο 15ο λεπτό, το σουτ του Μπεργκ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 18΄και στο 19' ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλές στιγμές με τον Καρέλη. Στο 33ο λεπτό ο Δεληζήσης έκοψε σωτήρια τον Καρέλη αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπεργκ έκανε το 1-0. Ο Σουηδός είδε την μπάλα να έρχεται στα πόδια του μετά από προσπάθεια για σουτ του Καρέλη που δεν είχε αποτέλεσμα και με δικό του σουτ έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 53ο λεπτό ο Αμπρόουζ από ιδανική θέση, έστειλε άουτ την μπάλα, ενώ στο 62' λίγο έξω πέρασε το σουτ του Καρέλη. Στο 65ο λεπτό και ο Μπεργκ αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Πετρόπουλος στο 71', ενώ στο 73' ο Μπεργκ έφυγε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Γκόμες, αλλά πλάσαρε άστοχα. Τελικά στο 80ο λεπτό ο Αμπρόουζ κατέβασε όμορφα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Ο Παναθηναϊκός πίεσε από εκεί και πέρα και στο 86' πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Κλωναρίδης γύρισε ωραία ο Ντίνας άφησε και ο Σουηδός πετυχαίνοντας το 15ο φετινό του γκολ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έκανε ο Παντελιάδης με αυτογκόλ στο 90' μετά από γύρισμα του Ζέκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (84' Κλωναρίδης), Αμπέιντ (62' Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (75' Ατζαγκούν)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γκόμες, Σόντεμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Μίνγκας (79' Τσιλιγκίρης), Αργυρόπουλος, Ντάλμπεργκ (85' Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Άμπροουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα