Μπλόκο στο Μπέρμιγχαμ για Τσέλσι (VIDEO)

16:42 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Την ήτα με 1-0 γνώρισε η Τσέλσι μέσα στην έδρα της Βίλα με 1-0 και η Σίτι με τη Λίβερπουλ καραδοκούν.

Στο 13ο λεπτό το σουτ του Ελ Αχμαντί από καλή θέση, πέρασε πολύ άουτ, ενώ στο 16' οι Όσκαρ

και Γουίλιαν συνδυάστηκαν πολύ όμορφα με το σουτ του πρώτου να περνά μόλις άουτ. Στο 24' ο Αθπιλικουέρτα έβγαλε τη σέντρα και ο Γουίλιαν έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά κανείς δεν μπήκε στη φάση, ενώ στο 79' μετά από βαθιά μπαλιά ο Μπεντεκέ έπιασε τρομερό ψαλιδάκι με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 41ο λεπτό μετά από μπαλιά του Γουίλιαν ο Μάτιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Βίλα με το χέρι κολλημένο και ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ.

Στο 61ο λεπτό ο Γκουζάν είπε δύο φορές όχι σε σουτ του Όσκαρ, ενώ στο 66' το σουτ του Μπεντεκέ έφυγε λίγο άουτ. Στο 69ο λεπτό η Τσέλσι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γουίλιαν κι έτσι στο 82' ο Ντέλφ έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 1-0 για την Άστον Βίλα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Ραμίρες.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακουνά, Μπέικερ, Φλάαρ, Μπένετ (78' Κλαρκ), Γουέστγουντ, Ντελφ, Ελ Αχμαντί, Βάιμαν, Μπεντεκέ, Αγκμπονλαχόρ (75' Αγκμπονλαχόρ).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν, Όσκαρ (67' Σίρλε), Αζάρ, Τόρες (67' Μπα).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ: 4-2
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Τη 2η σερί της νίκη πέτυχε η Σαουθάμπτον, που επικράτησε με 4-2 της Νόριτς και την έβαλε σε μπελάδες.

Στο 2ο μόλις λεπτά, μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Ραμίρες έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 5' ο Σνάιντερλιν με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Σαουθάμπτον. Στο 17ο λεπτό, ο Ντέιβις απέφυγε τον Όλσον κι έκανε τα σουτ, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 33' οι Χούπερ και Σνόντγκρας έπαιξαν όμορφα το ένα δύο με τον πρώτο να σουτάρει άστοχα.

Στο 55' μετά από κόρνερ, η προβολή του Λαλάνα έφυγε λίγο άουτ, αλλά δύο λεπτά μετά, ο Λάμπερτ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το γύρισμα στην περιοχή κι έγραψε το 2-0. Μάλιστα στο 73ο λεπτό ο Ντο Πράδο έκανε το σουτ, ο Ράντι απομάκρυνε ασταθώς και ο Λάμπερτ με κεφαλιά βρήκε τον Ροντρίγκες που από κοντά έγραψε το 3-0. Στο 81ο λεπτό το τρομερό σουτ του Ροντρίγκες, τράνταξε το δοκάρι του Ράντι και στο 85 ο Ελμάντερ με κοντινό πλασέ μετά από τραγικό λάθος του Λόβρεν, μείωσε σε 3-1. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό μετά από ασταθή επέμβαση τυ Μπόρουτς σε σουτ του Φαν Βολφσβίνκελ, ο Σνόντγκρας από οντά έκανε το 3-2, αλλά στις καθυστερήσεις ο Γκάλαγκερ με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-2.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Φοντέ, Λόβρεν, Σο, Σνάιντερλιν, Ντέιβις, Γιυόρντ-Προους, Λαλάνα (56' Λάμπερτ), Ραμίρες (61' Ντο Πράδο), Ροντρίγκες (90' Γκάλαγκερ).

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γουίτακερ, Μπένετ, Γιόμπο, Όλσον, Τετέι, Τζόνσον (63' Ρέντμοντ), Χόουσον, Σνόντγκρας, Πίλκινγκτον (63' Ελμάντερ), Χούπερ (63' Φαν Βολφσβίνκελ).

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΑΡΝΤΙΦ: 2-1
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Ελπίζει στην Ευρωπαϊκή έξοδο η Έβερτον που κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Κάρντιφ και την καταδίκασε ουσιαστικά. Σκόραρε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Ουαλούς.

Στο 3ο λεπτό ο Μιραλάς απέφυγε τον αντίπαλό του κι έκανε το σουτ, αλλά ο Μάρσαλ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 26' ο Κάλα έκοψε σωτήρια προ του Μιραλάς που είχε οπλίσει. Στο 29ο λεπτό ο Νουν έκανε το γύρισμα για τον Κάμπελ που πλάσαρε αλλά είδε τον Χάουαρντ να του λέει όχι, ενώ στο 31' ο Ντεουλοφέου έκανε τρομερή ενέργεια και συρτό σουτ, με τον Μάρσαλ να πέφτει και να διώχνει. Τρία λεπτά αργότερα ο Λουκάκου σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μάρσαλ πραγματοποίησε ακόμη μια καταπληκτική απόκρουση.

Η Έβερτον πίεσε κι άλλο στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό ο Ντεουλοφέου μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Μάρσαλ κι έκανε το 1-0. Όμως στο 68ο λεπτό ο Γουίτιγχαμ εκτέλεσε το φάουλ και ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα, με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 79ο λεπτό ο Λουκάκου έκανε τρομερό πλασέ, αλλά εξίσου όμορφη ήταν και η επέμβαση του Μάρσαλ, ενώ ο κίπερ της Κάρντιφ είπε όχι και σε σουτ του Μπάρκλεϊ στο 90+3΄. Όμως στο 90+4' μετά από σέντρα του ΜακΓκίντι, ο Μπάρι γύρισε στον Κόουλμαν, που από κοντά έκανε το 2-1 για τα «ζαχαρωτά».

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Κόουλμαν, Ντιστίν, Στόουνς, Μπάρι, Μιραλάς, Ντεουλοφέου (62' Νέισμιθ), Όσμαν (82' Μπάρκλεϊ), Μιραλάς (62' ΜακΓκίντι), Λουκάκου.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόκερ, Κάλα, Φάμπιο (78' Ζαχά), Ματς (56' Γουίτιγχαμ), Μέδελ, Κιμ, Νουν (62' Ντέλι), Τέοφιλ, Κάμπελ, Τζον.

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 3-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Νίκη με 3-1 πήρε η Στόουκ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που έχει πάμπολλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Μόλις στο 5ο λεπτό η Γουέστ Χαμ πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Νόουμπλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπέγκοβιτς έκανε άστοχη έξοδο και ο Κάρολ με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Άντριαν πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Άιρλαντ, αλλά στο 32' η Στόουκ έφερε στα ίσα το ματς. Η κεφαλιά του Κράουτς χτύπησε στο δοκάρι, ο ίδιος και ο Οντεμβίγκι πήγαν ξανά στην μπάλα με τον πρώτο να βρίσκει λίγο παραπάνω την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα. Στο 43ο λεπτό ο Κάρολ άδειασε Σόουκρος, αλλά το σουτ που έκανε στη συνέχεια, πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αρναούτοβιτς άνοιξε όμορφα στον Άιρλαντ, που από το ύψος του πέναλτι, σούταρε πάνω στον Άντριαν.

Στο 52ο λεπτό ο Ντιαμέ έκανε πανέμορφη προσπάθεια, έβγαλε και τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Νολαν, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59' Νόλαν και Κάρολ έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Μπέγκοβιτς να διώχνει με τα πόδια. Στο 61ο λεπτό ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Νόλαν με οφσάιντ και στο 69' ο Αρναούτοβιτς μετά από κόντρες, πλάσαρε από κοντά τον Άντριαν κι έκανε το 2-1 για τη Στόουκ. Στο 75ο λεπτό η κεφαλιά του Νόλαν φάνηκε να σταματά στο χέρι του Γουίλσον, αλλά ο ρέφερι συνέχισε τα ματς και στο 80' η Στόουκ έκανε το 3-1. Σκόρερ ο Οντεμβίγκι με τρομερό σουτ από τα όρια της περιοχής.

ΣΤΟΟΥΚ: Μέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς (14' Μουνιέσα), Οντεμβίγκι, Νζονζί, Άιρλαντ, Γουίλαν, Αρναούτοβιτς, Κράουτς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άντριαν, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ, Νόλαν, Τόμκινς, Νόουμπλ, Ντεμέλ, Ντιαμέ, Ντάουνινγκ (62' Τζ.Κόουλ), Νοτσερίνο (76' Κ.Κόουλ), Κάρολ (83' Αρμέρο).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Χαμένες βγήκαν Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας που κόλλησαν στο 0-0 και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Στο 9ο λεπτό η σέντρα του Κι στην περιοχή της Πάλας, πέρασε ανεκμετάλλευτη για τη Σάντερλαντ, ενώ στο 23' το πλασέ του Τζόνσον έφυγε μόλις άουτ. Στο 39ο λεπτό ο Τζόνσον έκανε το σουτ με την μπάλα να στρώνεται τελικά στον Μπάρντσλεϊ, ο οποίος έπεσε στην περιοχή με τη Σάντερλαντ να ζητά πέναλτι και τον ρέφερι α συνεχίζει τα ματς, ενώ στο 43' το πανέμορφο ψαλιδάκι του Μπορίνι, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Άλτιντορ έκανε τα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σπερόνι έδιωξε δύσκολα, ενώ στ 81' ο Μπορίνι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 88ο λεπτό ο Ντιγκακόι αστόχησε σχεδόν εξ επαφής.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντλσεί, Αλόνσο, Ο'Σέι, Μπράουν, Μπρίντκατ, Κι, Λάρσον (60' Γκάρντνερ), Τζόνσον (83' Σκόκο), Μπορίνι, Φλέτσερ (46' Άλτιντορ)

ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάμπα, Νταν, Ντιλέινι, Γουόρντ, Μπολασιέ (80' Πάντεον), Ντιγκακόι, Γέντινακ, Λέντλεϊ, Ινς (72' Γκουεντιουρά), Μάρεϊ (62' Ζερόμ).

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1-2
Γήπεδο: Λίμπερτι

Τεράστιο διπλό παραμονής πέτυχε η Γουέστ Μπρομ μέσα στην έδρα της Σουόνσι με 2-1.

Η Σουόνσι μπήκε πολύ δυνατά στ ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μπόνι έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Λαμά πρόλαβε τον Ριντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ. Στο 15ο λεπτό ο Ανικέμπε σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Βορμ δεν ανησύχησε, ενώ στο 15' μετά από σέντρα του Λαμά, ο Μπόι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Φόστερ ήταν εκεί για να μπλοκάρει. Στο 23ο λεπτό η κεφαλιά του Λαμά μετά από κόρνερ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 36' ο Ρούτλετζ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπόι κατέβασε με το στήθος κι έκανε το γυριστό, χωρίς όμως να βρει τέρμα. Στο 44' μετά από κόρνερ, ο Ουίλιαμς έπιασε τη σκαστή κεφαλιά, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Η Γουέστ Μπρομ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Σεσενιό πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με πανέμορφο σουτ έκανε το 1-1. Στο 54' ο Φόστερ είπε όχι σε σουτ του Ντε Γκουζμάν, ενώ στο 70' μετά από σέντρα του Ράνχελ, ο Ντε Γκουζμάν έκανε το σουτ αλλά ο Φόστερ έδιωξε με τα πόδια. Τελικα στο 85ο λεπτό ο Μουλούμπου βρήκε χώρο και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1 για τη Γουέστ Μπρομ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνχελ, Αμάτ, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον (87' Εμνές), Κάνιας (62' Μίτσου), Ντε Γκουζμάν, Ρούτλετζ, Λαμά (77' Ερνάντες), Μπόνι.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόουσον, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Ριντ, Μόρισον, Ντόρανς (75' Γκέρα), Ρίτζγουελ, Σεσενιό (79' Τιεβί), Ανικέμπε (89' Ο'Νίλ), Μουλούμπου.

ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1-0
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Φούλαμ που επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ κι επέστρεψε στις νίκες μετά από 9 αγωνιστικές!

Στο 6ο λεπτό ο Χόλτμπι εκτέλεσε το φάουλ, οι Χάνγκελανυ και Γούντροου πήδηξαν για την κεφαλιά και ο Κρουλ είπε όχι, ενώ στο 10' μετά από κόρνερ του Κατσάνικλιτς και κακή εκτίμηση των Κρουλ και Ντάμετ, ο Χάιτινχα άργησε να πάει στην μπάλα και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για τη Φούλαμ. Στο 31ο λεπτό ο Χόλτμπι έκανε πανέμορφο σουτ, αλλά ο Κρουλ έδιωξε δύσκολα, ενώ μεγάλη επέμβαση πραγματοποίησε και ο Στοκντέιλ στο 35' σε κοντινή προβολή του Σισέ. Στο 43' ο Αμορεμπιέτα έκοψε σωτήρια τον Ανίτα που ήταν έτοιμος να σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Στο 47ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά, γκολ της Φούλαμ για οφσάιντ, ενώ στο 54' ακυρώθηκε αι νέο γκολ της Φούλαμ με τον Χάιτινχα να κάνει το σουτ, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να μην φαίνεται αν περνά τη γραμμή και στη συνέχεια τον Γούντροου να σκοράρει αλλά να κόβεται λανθασμένα με οφσάιντ. Στο 57' ο Γούντροου έκανε όμορφο σουτ, αλλά ο Κρουλ έδιωξε και στη συνέχεια ο Κατσάνικλιτς έκανε νέο πλασέ με τον Ολλανδό να λέει εκ νέου όχι. Τελικά η πίεση της Φούλαμ έφερε καρπούς στο 68ο λεπτό. Στο 67' ο Στοκντέιλ είχε πει όχι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τν Σισέ μετά από λάθος του Κβιστ και στην επόμενη φάση ο Ντεγιάγκα έκανε όμορφη κίνηση και με σουτ μέσα από τν περιοχή έγραψε το 1-0 για τη Φούλαμ. Στο 86ο λεπτό η κεφαλιά του Ντε Γιονγκ, έξυσε το δοκάρι της Φούλαμ.

ΦΟΥΛΑΜ: Στοκντέιλ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Κασάμι (60' Ντεγιάγκα, 87' Μπερν)), Κβιστ, Σίντγουελ, Κατσάνικλιτς, Χόλτμπι (82' Ρίδερ), Γούντροου.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιανγκά-Μπιβά, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Σισοκό, Ανίτα (82' Μαρβό), Τιοτέ, Γκουφράν, Ντε Γιονγκ (86' Άρμστρνγκ), Σισέ (71' Αμεόμπι).

ΧΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 0-1
Γήπεδο: KC Στάντιουμ

Σημαντικό διπλό με 2-0 πέτυχε η Σίτι μέσα στην έδρα της Χαλ, παρότι αγωνίστηκε για 80 λεπτά με 10 παίκτες. Χάνει το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ ο αρχηγός, Βινσέν Κομπανί.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τη Σίτι καθώς μόλις το 10ο λεπτό ο Κομπανί τράβηξε από τη φανέλα τον Γέλαβιτς που έφευγε μόνος για το γκολ και ο ρέφερι τον απέβαλλε. Ωστόσο στο 14' ο Σίλβα βρήκε λίγο χώρο έξω απ' την περιοχή και με όμορφο αριστερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 30ο λεπτό το σουτ του Σαμπαλέτα τράνταξε το δοκάρι του ΜακΓκρέγκορ και στη συνέχεα χτύπησε στη γραμμή, ενώ στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Μέιλερ ως οφσάιντ. Στο 43ο λεπτό ο Γέλαβιτς άνοιξε έξυπνα στον Λίβερμορ, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Λονγκ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 53' το πλασέ του Γέλαβιτς έφυγε μόλις άουτ. Στο 68ο λεπτό η Χαλ φώναξε για πέναλτι σε πτώση του Μπόιντ μέσα στην περιοχή, ενώ στο 73' ο Φερναντίνιο είχε όλο το χώρο και χρόνο να σκοράρει μέσα από την περιοχή, αλλά σούταρε λίγο άουτ. Στο 87ο λεπτό ο Τζέκο από ιδανική θέση, σούταρε πάνω στον ΜακΓκρέγκορ αλλά στις καθυστερήσεις ο Βόσνιος με σουτ μετά από γύρισμα του Σίλβα, έκανε το 2-0.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ροσενιόρ (80' Φράιατ), Ελμοχαμάντι, Φιγκερόα (46' Αλούκο), Τσέστερ, Ντέιβις, Χάντλεστοουν, Μέιλερ (58' Μπόιντ), Λίβερμορ, Γέλαβιτς, Λονγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Γκαρσία, Φερναντίνιο, Τουρέ (71' Λέσκοτ), Νασρί (81' Νάβας), Σίλβα (90+3' Kολάροφ), Τζέκο

Keywords
Τυχαία Θέματα