Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να του δώσει η γυναίκα του 450 δολάρια! (ΦΩΤΟ)

23:20 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ένας άνεργος άντρας στο Μεξικό σκηνοθέτησε την απαγωγή του ώστε η γυναίκα του να πληρώσει για λύτρα των 7.000 πέσος, τα οποία είναι περίπου 450 δολάρια!

Ο 36χρονος Έλιοτ Γκαρίδο Γκουίντο (στη ΦΩΤΟ αριστερά) ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια του φίλου του Κάρλος Αλμικαρ Μαρτίνεζ Ρέγιες (στη ΦΩΤΟ δεξιά), ο οποίος έβγαλε φωτογραφίες τον Γκουίντο δεμένο και φιμωμένο με αίμα στο κεφάλι! Το αποτέλεσμα ήταν οι

δύο άντρες να συλληφθούν!

Οι μεξικανικές αρχές πιστεύουν ότι ο Γκουίντο ντρεπόταν που η γυναίκα του, η οποία είναι τραπεζική υπάλληλος, έβγαζε περισσότερα χρήματα από αυτόν κι έτσι αποφάσισε να την «εκδικηθεί»!

Οι φωτογραφίες του... απαχθέντα Γκουίντο ανέβηκαν στον λογαριασμό του στο Facebook μαζί με τη σημείωση ότι τον έχουν απαγάγει και βρίσκεται 900 μίλια μακριά.

Η γυναίκα του Γκουίντο ανέφερε ότι μέσω μηνυμάτων της είπαν ότι κρατάνε τον άντρα της και τον βασανίζουν και ότι πρέπει να τους δώσει τα 7.000 πέσος, για να τον αφήσει. Της είπαν να τα αφήσει σε ένα σημείο στην Πόλη του Μεξικό, ενώ αυτοί υποτίθεται ότι βρίσκονταν 900 μίλια μακριά. Τότε, η γυναίκα υποψιάστηκε και κάλεσε τις αρχές.

Η αστυνομία μέσα σε λίγη ώρα βρήκε τον σέρβερ από όπου είχαν σταλεί τα μηνύματα και όπως αποδείχτηκε ήταν... 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του Γκουίντο. Εκεί βρήκαν τους δύο άντρες, οι οποίοι συνελήφθησαν και τώρα αντιμετωπίζουν ποινές πέντε ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα