Κατέθεσε εγγυητική ο Πανελευσινιακός

21:13 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πανελευσινιακός πήρε την έγκριση γα να συμμετάσχει στη φετινή Α1 μπάσκετ των ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του, όπως αποφάσισε η ΕΕΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού κατέθεσε σήμερα, ως όφειλε, την εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει την άδεια για τη συμμετοχή στην Basket

League ΟΠΑΠ. Αποτελεί το επιστέγασμα μίας μεγάλης προσπάθειας, με αντίπαλο τον χρόνο, αλλά σύμμαχους τους χορηγούς και τους φίλους του συλλόγου.

Η νεοσύστατη ΚΑΕ Πανελευσινιακός έπρεπε, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και με δεδομένες τις οικονομικές συγκυρίες που πλήττουν τη χώρα μας, αφενός να λύσει διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη σύσταση της ανώνυμης εταιρείας κι αφετέρου να αναζητήσει τις πηγές χρηματοδότησης, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά και, μέσα στα νόμιμα πλαίσια, στη μεγάλη κατηγορία της καλαθοσφαίρισης. Η προσπάθεια της διοίκησης βρήκε ως συμπαραστάτες τους χορηγούς της ομάδας, τον Όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.) και τη SIME, ενώ, παράλληλα και φίλοι του Πανελευσινιακού συνέδραμαν στη συλλογή ολόκληρου του απαιτούμενου ποσού.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς, αλλά και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, βασιζόμενοι στην άριστη εικόνα που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων. Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στην κάλυψη του κεφαλαίου που απαιτείται για τη σύσταση της ΚΑΕ, διαδικασία η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στα νόμιμα πλαίσια σε ένα μήνα περίπου.

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο είτε μέσω απλής ενίσχυσης, είτε μέσω αγοράς μετοχών. Είναι σίγουρο ότι η αγάπη μίας ολόκληρης πόλης θα μεταφραστεί σε μία συσπείρωση γύρω από την ομάδα που κάνει γνωστή την Ελευσίνα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με τη διοίκηση στα γραφεία του συλλόγου (Ασκληπιού 5, Ελευσίνα - Τ: 2105546160) ή να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου portal του δυλλόγου {www.panelefsiniakosbc.com}.

Το όμορφο ταξίδι ξεκινά κι ελπίζουμε το ‘σκαρί' του Πανελευσινιακού να είναι ‘Πειρατικό'»!

Keywords
Τυχαία Θέματα