Είπε την αλήθεια και τη σκότωσε!

20:42 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι «Η Αξία της Αλήθειας» στο Περού (ανάλογο με το δικό μας «Η στιγμή της αλήθειας») έγινε αιτία για να χάσει μια νεαρή κοπέλα τη ζωή της.

Η 19χρονη Ρουθ Ταλία Σάγιας πήρε μέρος στο παιχνίδι, ώστε να κερδίσει το έπαθλο των 15.000 ευρώ και απάντησε στις ερωτήσεις περνώντας από ανιχνευτή ψεύδους.

Η 19χρονη αποκάλυψε στην εκπομπή ότι δουλεύει σε ένα κλαμπ, όπου χορεύει. Οι γονείς της και ο φίλος της που παρακολουθούσαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Ο πατέρας μου θα με πετούσε από το σπίτι αν του έλεγα πως κερδίζω χρήματα», συνέχισε

η νεαρή που είχε πει στην οικογένεια και τον αγαπημένο της ότι εργάζεται σε call center.

Όμως η κοπέλα, εκτός από αυτό παραδέχθηκε ότι έχει κάνει σεξ επί πληρωμή. Αυτό ήταν που εξόργισε τον 20χρονο σύντροφό της Μπράιαν Ρομέρο Λέιβα.

Η κοπέλα κέρδισε από το παιχνίδι 5.000 δολάρια, όμως λίγο καιρό μετά εξαφανίστηκε. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι ο φίλος την είχε στραγγαλίσει και την είχε θάψει σε μια περιοχή κοντά στη Λίμα. Το απίστευτο πάντως είναι πως η αιτία της δολοφονίας, σύμφωνα με τις αρχές, δεν ήταν ο πληγωμένος εγωισμός του Λέιβα, αλλά το χρηματικό έπαθλο!

Μάλιστα, οι αρχές συνέλαβαν και τον θείο του ως συνεργό στην δολοφονία, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή της μητέρας του δράστη στον φόνο της άτυχης νεαρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα