«Καταστροφή και πανωλεθρία»

11:00 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η απογοήτευση και η κατήφεια που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα 4-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτυπώνεται στον σημερινό ισπανικό Τύπο.
Συγκεκριμένα, η MARCA κυκλοφορεί με τίτλο: "Καταστροφή για την Ρεάλ" και προσθέτει το εξής: "Τα τέσσερα γκολ του Λεβαντόφσκι έριξαν την Ρεάλ στα σκοινιά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ με έναν κολοσσιαίο Λεβαντόφσκι έτρεξαν την Ρεάλ σε μία καταστροφική βραδιά για τους Μαδριλένους. Οι Γερμανοί ήταν οδοστρωτήρες στο δεύτερο

ημίχρονο και είναι ένα πόδι από το τελικό του Γουέμπλεϊ. Οι «λευκοί» καλούνται να κάνουν μία επική ανατροπή στο Μπερναμπέου κάτι που δείχνει αδύνατο".
Η άλλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η AS, γράφει στο πρωτοσέλιδο της "Επιχείρηση 3-0" και προσθέτει το εξής: "Ο Λεβαντόφσκι ήταν εφιάλτης για την Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Οι παίκτες του Μουρίνιο κοιμήθηκαν με την ισοφάριση του Κριστιάνο και τώρα χρειάζονται ένα ιστορικό comeback στο Μπερναμπέου".
Τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια ευκαιρία για τον καταλανικό Τύπο να ξεχάσει για λίγο τα τέσσερα που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου. Η SPORT αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως "η Μπορούσια έδωσε ένα μάθημα επιθετικού ποδοσφαίρου στην Ρεάλ Μαδρίτης" και προσθέτει πως η Ρεάλ δέχτηκε χτυπήματα από το ποδόσφαιρο της Ντόρτμουντ.
Η El Mundo Deportico κάνει λόγο για "ολική πανωλεθρία της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ" και προσθέτει: "Η Μαδρίτη απέτυχε χωρίς δικαιολογία κόντρα σε μία Μπορούσια που ήταν πολύ ανώτερη. Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο σταρ της βραδιάς πετυχαίνοτας και τα τέσσερα γκολ της γερμανικής ομάδας. Μόνο ένα θαύμα χωρίζει την Ντόρτμουντ από το τελικό του Γουέμπλεϊ".
Αντίθετα, πανηγυρικά είναι τα πρωτοσέλιδα στον γερμανικό Τύπο για τον θρίαμβο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.
Η BILD γράφει στο σημερινό της φύλλο: "Όπως η Μπάγερν την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέφερε σόου απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο τελικός του Γουέμπλεϊ είναι τόσο κοντά. Μία τρελή Ντόρτμουντ με έναν Λεβαντόφσκι ψυχρό εκτελεστή έστησε στα σχοινιά την Ρεάλ".
Το KICKER εστιάζει στον MVP της αναμέτρησης τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ: "Ο Λεβαντόφσκι έγραψε ιστορία. Τέσσερα γκολ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει πετύχει κανένας".
Τέλος, η SPORT1 δανείζεται τον τίτλο από την βραβευμένη ταινία As Good as It Gets και κάνει λογοπαίγνιο για την σπουδαία νίκη της Ντόρτμουντ, και στη συνέχεια τονίζει: "Νέο ποδοσφαιρικό σόου από την Ντόρτμουντ με έναν Λεβαντόφσκι εξωγήινο".

Keywords
Τυχαία Θέματα