Γλίτωσε με Πόστιγκα

18:56 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λα Ρομαρέδα

Με πρωταγωνιστή τον Έλντερ Πόστιγκα η Σαραγόσα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Χιχόν. Η ομάδα της Αραγονίας άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με αυτογκόλ του Μποτία αλλά η απάντηση της Χιχόν ήρθε άμεσα. Στο 30' ο Μπαράλ με ωραία κίνηση και σουτ ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης

λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43') ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του κάνοντας το 1-2. Κακό το δεύτερο μέρος με την Σαραγόσα να πιέζει στο τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά να γλιτώνει την ήττα με ένα γκολ του Έλντερ Πόστιγκα στο 93ο λεπτό.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Χουάρεθ (58'Όρτι), Λανθάρο, Σίλβα, Παρέδες, Πόνσιο, Ρουμπέν Μικαέλ (84'Εντού Οριόλ), Μπαρέρα, Λουίς Γκαρθία, Χουάν Κάρλος (69'Λαφίτα), Πόστιγκα.

ΣΠ.ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Μποτία (87'Γκρέγκορι), Νταμιάν Σουάρες, Ιβάν Ερνάντεθ, Κανέγια, Ριβέρα, Εγκουρέν, Τρέχο (76'Αγιόθε), Αντρέ Κάστρο, Ντε λα Κουέβας, Μπαράλ (78'Μπίλιτς).

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Κακό παιχνίδι ανάμεσα σε Γρανάδα και Ράσινγκ που έμειναν στο 0-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες ενώ στο 82' είχαν δοκάρι με τον Χέιχο. Η ομάδα της Κανταβρίας έμεινε με δέκα στο 87' όταν αποβλήθηκε ο Ναχουελπάν.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μάντζς, Ινίγκο, Σικέιρα, Φραν Ρίκο (39'Μάρτινς), Μικέλ Ρίκο, Αμπέλ Γκόμεθ, Μπενίτεθ, Ούτσε (58'Ιγκάλο), Χέιχο.

Ρ.ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Φράνσις, Άλβαρο, Τορεχόν, Θίσμα, Αντριάν, Τζιόλης, Μουνίτις (62'Σεράνο-90'Κριστιάν)), Αράνα, Κονέ, Στουάνι (70'Ναχουελπάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα