«Καταπληκτική η εμπειρία με ΑΕΚ»

22:57 27/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος με τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά χωρίς να θέλει να ανεβάσει τους τόνους, ενόψει της συνέχειας, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο γιος του μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Μάικλ Παπαθανασάκης. «Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το καταπληκτικό. Ενας απίστευτος κόσμος που γέμισε το γήπεδο. Για μένα ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που το έζησα αυτό. Το πίστευα πως θα κερδίσουμε.

Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και έσπρωξε τους παίκτες στη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα, τον κόσμο. Πρέπει να κρατήσουμε τη ψυχολογία τη θετική ενέργεια. Μία μεγάλη νίκη, χρειάζονται κι άλλες. Να μείνουμε ταπεινοί να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό με την Ξάνθη, λέγοντας: «Πιστεύω πως έχουμε μία καταπληκτική ευκαιρία και θα προκριθούμε. Εχουμε πίστη, το πιστεύουν και τα παιδιά και πιστεύω θα πάμε στον τελικό». Ερώτηση δέχθηκε και για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον Ηρακλή, για να πει: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ακολουθώ τον πατέρα μου. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της οικογενείας και θέλω να παραμείνω δίπλα στην ομάδα», ενώ για την παραμονή του στην Ελλάδα, είπε: «Εχω πάρα πολλές δουλειές στον Καναδά. Κάνω ό,τι μπορώ να μείνω μέχρι το τέλος των πλέι οφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα