Έπεσε και μαθηματικά ο Εργοτέλης

21:36 27/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Πανγκρήτιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης

Έχασε την μάχη με την παραμονή ο Εργοτέλης, ο οποίος ηττήθηκε 1-2 από την Κέρκυρα στο Πανγκρήτιο αν και προηγήθηκε στο σκορ.

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από

τον σοβαρό τραυματισμό του Γκορκς μόλις στο 4ο λεπτό, ήταν φυσικό το πρώτο ημίχρονο να μην ήταν καλό. Τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν ρυθμό, αλλά δεν έλειψαν οι καλές στιγμές κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, όπως τα δύο σουτ του Καλέ στο 15' και στο 19'. Τον... λόγο πήρε η Κέρκυρα που είχε δοκάρι στο 40' με τον Καϊκούτ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Με κακό ρυθμό, πολλά λάθη αλλά αυτό, ξεκίνησε με γκολ. Στο 57ο λεπτό πιο συγκεκριμένα, ο Χαλκιαδάκης έπιασε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή και έκανε το 1-0.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προέβη σε άμεσες διορθωτικές κινήσεις με σκοπό να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Μάλιστα, στο 67΄ ο Κόντος από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ με προβολή.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Κέρκυρα η οποία έφερε το ματς στα ίσα στο 74' με τον Ντιμιτρόφσκι, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα του Εργοτέλη.

Οι «Φαίακες» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και εκμεταλλευόμενοι την κακή ψυχολογία που είχαν οι Κρητικοί μετά την ισοφάριση, με τον Κόντο στο 76' με ωραία αντεπίθεση και τελείωμα γύρισαν το ματς και καταδίκασαν τον Εργοτέλη σε υποβιβασμό.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης(54' Γκέντζογλου), Λουβιόν, Γκορκς(13' Λυκογιάννης), Πίτσος, Μπόε, Κανζαφέρης, Καλέ(77' Ολαϊτάν), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Τζίλας

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς(61' Ταβάρες), Γκόμες, Μαρκόφσκι(18' Μαρκόφσκι), Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος(65' Καρντόσο), Ντιόγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα