«Καταδικάζουμε μεμονωμένες συμπεριφορές»

18:55 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το σκηνικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο Γιάννη Γκαγκαλούδη και μερίδα φιλάθλων του, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά, καταδικάζει ο Απόλλωνας Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλωνας Πατρών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το φίλαθλο κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με την Καβάλα. Η ψυχολογική βοήθεια που πρόσφερε και στα τέσσερα δεκάλεπτα της αμφίρροπης αναμέτρησης ήταν σημαντική για τους παίκτες μας. Ωστόσο, καταδικάζουμε μεμονωμένες συμπεριφορές θεατών (ευτυχώς

μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού) που επιτέθηκαν φραστικά με χυδαίο και προσβλητικό τρόπο σε βάρος παικτών της Καβάλας. Ενημερώνουμε ότι η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών έχει λάβει μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εντός έδρας παιχνιδιών. Στην περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες ενέργειες από θεατές ο Απόλλωνας Πατρών θα διευκολύνει τον εντοπισμό τους από τις Αρχές για την απόδοση ευθυνών.

Επίσης, ενημερώνουμε τους θεατές ότι καταβάλλονται προσπάθειες για τη βελτίωση του ειδικού συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode, το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το χορηγό τεχνολογικών εφαρμογών, την πατρινή εταιρία DYNACOMP. Η εκτίμηση είναι ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (6η αγωνιστική) θα έχει επιτευχθεί η επιθυμητή βελτίωση στη λειτουργία του συστήματος. Η καθυστέρηση στην είσοδο των θεατών κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι παρατηρείται μαζική προσέλευση κόσμου στα τελευταία λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Παρακαλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφεύγουν τις καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα