Κασμερίδης: Προωθήθηκα και τους απέκλεισα

09:47 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Μαγούλας προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη σε γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της ομάδας με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη να μιλά για την φάση που έκρινε και την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας τόνισε: "Ήταν οι καθυστερήσεις και σκέφτηκα να προωθηθώ, μου ήρθε η μπάλα και έπιασα την κεφαλιά και απέκλεισα την πρώην ομάδα μου. Είναι ιστορική

πρόκριση, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αφού φτάσαμε ως εδώ".
Για την εφετινή Football League στην οποία συμμετέχει ο Αστέρας Μαγούλας, ο Αλέξανδρος Κασμερίδης δήλωσε: "Τα πράγματα είναι δύσκολα στην φετινή Football League, έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, πρέπει οι αρμόδιοι να λύσουν τα προβλήματα, ώστε να ανέβει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, ου δεν υφίσταται πλέον. Υπάρχουν ομάδες και ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας. Εμείς οι παίκτες σκεφτόμαστε να πάμε σε μια ομάδα που να είναι υγιής και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το καλοκαίρι έχω στόχο να επιστρέψω σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας".

Keywords
Τυχαία Θέματα