Κένταλ: Υπήρχε διευθυντής για το... στήσιμο αγώνων!

09:06 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χάουαρντ Κένταλ έχει δουλέψει στην Ελλάδα έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία τόσο της Ξάνθης, 1994-1995, όσο και του Εθνικού, καλοκαίρι 1998 έως Μάρτιο 1999, με τον Βρετανό τεχνικό να αποκαλύπτει πως υπήρχε διευθυντής για το στήσιμο αγώνων.
Ο 67χρονος Κένταλ ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε

αν υπάρχουν στημένοι αγώνες στην Ελλάδα εκείνος απάντησε: "Πρέπει να υπήρχαν διότι χάσαμε τους τρεις πρώτους αγώνες".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Στην πραγματικότητα ήταν μεγάλο λάθος να πάω εκεί, μετάνιωσα που πήγα. Βέβαια, πήρα μια απόφαση και την αποδέχτηκα. Ήμουν ακόμα στο παιχνίδι και μου άρεσε να δουλεύω με παίκτες. Δεν ήταν σωστά τα πράγματα εκεί, αλλά μου γέμισε το κενό".
Ο Χάουαρντ Κένταλ έγινε πιο αποκαλυπτικός στην συνέχεια της συνέντευξης: "Γνωρίζω ένα πράγμα. Ένας από τους διευθυντές συνήθιζε να κάθεται στα αποδυτήρια μέχρι οι ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν ήταν σίγουροι από την διοίκηση για τον προπονητή, μήπως και εμφανιστεί κάποιος να του δώσει χρήματα ώστε να στήσει το ματς. Και εγώ δεν ήθελα κάποιον διευθυντή στα αποδυτήρια. Αυτοί επέμεναν να έχουν κάποιον εκεί".
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια θητεία του αναφέρεται ο Κένταλ όταν μιλά για... διευθυντή για το στήσιμο αγώνων καθώς ούτε στην Ξάνθη, ούτε στον Εθνικό ξεκίνησε με τρεις ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα