Καρνέζης και φόβος έβαλαν STOP στην ΑΕΚ

05:56 5/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Tα αίτια που οδήγησαν την ΑΕΚ στη χθεσινή ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ εξηγεί η εφημερίδα γράφοντας: "Φόβος και Καρνέζης έφεραν την ήττα. Τρεις απίστευτες αποκρούσεις (οι δύο στις καθυστερήσεις από τον γκολκίπερ του ΠΑΟ. "Χεσμένοι" στο

Α'μέρος οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν δικαίωμα στους αντιπάλους τους να προηγηθούν με τον Τοτσέ χωρίς να κάνουν φάσεις. Κατέρρευσε στην επανάληψη η ομάδα του Φερέιρα, αλλά και πάλι δεν το πάλεψαν οι παίκτες του Λίνεν. Μηδέν επιθετική ανάπτυξη, απίστευτα λάθη, ανεξήγητη έλλειψη πάθους, κόντρα σε έναν ΠΑΟ που είχε τα χάλια του, αλλά δύο - τρεις παίκτες που έκαναν τη διαφορά", γράφει η εφημερίδα και καταλήγει: "Απαράδεκτος ο Λαγός. Όχι ό,τι οι άλλοι ήταν καλύτεροι, αλλά με τόσα χρόνια εμπειρία να είναι... ηγέτης στη "θολούρα" και τα λάθη δεν επιτρέπεται".

GOAL

Στον Ορέστη Καρνέζη στέκεται η εφημερίδα, τον οποίο και αποθεώνει: "φΟΡΕσε πανοπλία", είναι ο κεντρικός τίτλος του Goal: "Έπειτα από 21 μήνες (όταν τον είχε "στοιχειώσει" ο Μίτσελ, ο Καρνέζης πήρε τη ρεβάνς της καριέρα του κρατώντας μόνος του τη νίκη του ΠΑΟ. Η γκολάρα του Τοτσέ κράτησε ζωντανό τον (ξανά) κακό ΠΑΟ στο Β' ημίχρονο και οι τρεις αποκρούσεις του "σωτήρα" του στέρησαν από τη "λίγη" ΑΕΚ την ισοπαλία στο φινάλε", καταλήγει το γενικό σχόλιο της εφημερίδας.

SPORTDAY

Μία από τα ίδια και για την SportDay η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει "Superman" τον Ορέστη Καρνέζη: "Ακόμα και απέναντι στην ακίνδυνη ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τα μαγικά του Καρνέζη", γράφει επίσης η SD και προσθέτει: "Το πάλεψε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είχε μεγάλες επιθετικές αδυναμίες. Με γιούχα αντιμετώπισε την εμφάνιση των νικητών ο κόσμος, αποδοκιμάζοντας την οπισθοχώρησή τους"

Keywords
Τυχαία Θέματα