Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

05:37 5/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7

Στη φάση του γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς η μπάλα περνάει από τον Κουτρουμπή και ουσιαστικά ο Τοτσέ τον εκτελεί εξ επαφής. Από εκεί και πέρα, ήταν για ακόμη μια φορά σταθερός, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα και καθάρισε εύκολα τις άλλες δύο δύσκολες φάσεις που του έκατσαν (σουτ Χριστοδουλόπουλου, Τοτσέ).

Βαλεντίνος Βλάχος 5

Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ωστόσο, στο ανασταλτικό κομμάτι αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ σε κάποιες φάσεις είχε καθυστερημένες

επιστροφές. Όσον αφορά το επιθετικό, είχε κάποιες θετικές ενέργειες, αλλά όχι και ουσία (όπως για παράδειγμα στη φάση από το γύρισμα του Κοντοέ).

Γιώργος Κουτρουμπής 4

Ήταν μαχητικός, έκανε κάποια κοψίματα, ωστόσο στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού η αντίδρασή του αδικεί τις ικανότητές του, καθώς ο τρόπος που χάνει τον Τοτσέ σε ένα φαινομενικά απλό γέμισμα ήταν απαράδεκτος. Θα μπορούσε να... ρεφάρει αν το πολύ καλό σουτ που έκανε την εκπνοή κατέληγε στα δίχτυα.

Γιάγκο Φερνάντες 7

Ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Μόλις στο 6' είχε κάνει ήδη επτά κοψίματα, εκ των οποίων τα δύο ήταν καθοριστικά. Γενικά είχε πολύ σωστές τοποθετήσεις και καθάρισε πολλές φάσεις πριν καν γίνουν απειλεί για την ομάδα.

Γιάννης Κοντοές 6

Σε γενικές γραμμές η παρουσία του κρίνεται θετική. Στο αμυντικό κομμάτι αντιμετώπισε προβλήματα (κυρίως από τον Σισοκό), ωστόσο καθάρισε φάσεις, ενώ βοήθησε αρκετά και επιθετικά, με καλύτερες στιγμές ένα καλό γέμισμα στο 35' και ένα καλό σουτ στο 42'.

Φώντας Φέτσης 4

Κακό βράδυ για τον νεαρό άσο. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Δεν είχε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη.

Μιγκέλ Κορδέρο 6

Έδειχνε σαν να... παλεύει μόνος του με τα κύματα. Έκανε και πάλι αμέτρητα χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, έκλεψε μπάλες και ήταν ο ποδοσφαιριστής που από τα πόδια του ξεκινούσε η ανάπτυξη της ομάδας. Επίσης, για ακόμη ένα ματς πατούσε περιοχή όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

Ταξιάρχης Φούντας 5

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε κάποιες θετικές ενέργειες εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, ωστόσο έμειναν ανολοκλήρωτες. Στο δεύτερο μέρος... εξαφανίστηκε και ήταν αναμενόμενη η αντικατάστασή του. Τουλάχιστον ήταν συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ρότζερ Γκερέιρο 5

Είχε πολλή πάθος και μεγάλη διάθεση, στοιχεία που τον έκαναν ακόμη και να γυρίσει σε θέση... δεξιού μπακ για να μαρκάρει σε κάποια φάση. Ωστόσο, στο δημιουργικό κομμάτι το μόνο που προσέφερε ήταν ότι βοηθούσε να κυκλοφορήσει η μπάλα. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω που αυτή η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι έχει ανάγκη απ' αυτόν.

Παναγιώτης Λαγός 3

Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση του αγώνα. Αν και από τους λίγους έμπειρος παίκτες της ΑΕΚ, έκανε τα περισσότερα λάθη. Μάλιστα, από δύο εξ αυτών ο Παναθηναϊκός κατάφερε

Keywords
Τυχαία Θέματα