Κάνουν...βόλτα στην Ευρώπη

16:43 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αναφορά στον Λούη Τσάτουμα κάνει η επίσημη σελίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, καθώς σε κείμενο της γράφει πως ο αθλητής θα είναι μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος στο γνωστό μίτινγκ "Ρώσικος χειμώνας", που γίνεται στη Μόσχα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αν και ήταν δηλωμένος, τελικά δεν θα αγωνιστεί, καθώς όπως δήλωσε προημερών ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός, ύστερα από τις θεραπείες που του έγιναν στο Μόναχο από τον Dr Μίλερ, δεν είναι ακόμη σε θέση να ξεκινήσει τους αγώνες. Ο Τσάτουμας, ο οποίος είχε αγωνιστεί και πέρυσι στο ίδιο μίτινγκ, θα συνεχίσει την προετοιμασία του και αν

όλα εξελιχθούν καλά, θα πάρει μέρος σε άλλη διοργάνωση, αργότερα στη σεζόν.

Αντίθετα το ευρωπαϊκό τους ταξίδι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δύο ακόμη Ελληνίδες αθλήτριες. Η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη (Ελ. Βενιζέλος), η οποία το Σάββατο στην προπονητική ημερίδα του Σαββάτου ξεπέρασε τα 4,20 μ. στο επί κοντώ, αγωνίζεται την Παρασκευή στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Μια μέρα μετά, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Νίκη Πανέττα (ΑΟ Μεγάρων) θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στο Βόλγκογκραντ. Η Λεδάκη θα αγωνιστεί ακόμη στο μίτινγκ που θα γίνει στη Δρέσδη, ενώ η Πανέττα περιμένει να δει αν θα είναι μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν στο Ντίσελντορφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα