ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πολυτάρχου: "Ολοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ"

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ενωσης Ιλίου αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη για την 13η αγωνιστική της Β'Εθνικής και ο Μιχάλης Πολυτάρχου τόνισε πως "κλειδί" της επιτυχίας ήταν η άμυνα της ομάδας του.

Το superbasket.gr βρισκόταν στο γήπεδο και μίλησε με τον άσο της ΑΕΚ.

-Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς κόντρα στην Ένωση Ιλίου

και ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;

"Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα που τελικά δεν μας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε και πήραμε την νίκη".

-Ο δεύτερος γύρος θεωρείς πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολος για την ΑΕΚ; Είστε έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια;

"Όλες οι ομάδες με εμάς παίζουν με πάθος και δύναμη γιατί είναι τόσο βαριά η φανέλα της ΑΕΚ και όλοι θέλουν να την κερδίζουν. Το να προσπαθούμε εμείς να κρατήσουμε όλο αυτό το βάρος στις πλάτες μας και να κερδίσουμε είναι πολύ δύσκολο αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Α2".

-Ποιες ομάδας έχεις ξεχωρίσεις ως τώρα;

"Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα, όλες είναι καλές και δυνατές για την Β’ εθνική. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη γιατί παίζουν τελείως διαφορετικό μπάσκετ από τις άλλες και πιστεύω πως η κάθε κατηγορία έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και δυσκολίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα