«Κάναμε κακή εμφάνιση»

22:23 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τάσος Λαγός υποστήριξε πως η εμφάνισή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη ήταν τέτοια, που στο τέλος τον αφήνει ικανοποιημένο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι οι παίκτες. Κρατάμε τον βαθμό, που είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την έδρα με την εμφάνιση που κάναμε γιατί οι πιο πολλοί παίκτες βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι,

ο Αστέρας είχε ευκαιρίες και δικαίως ισοφάρισε. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού.

Για το αν βγήκε κούραση, σχολίασε: «Σίγουρα βγήκε η κούραση, το γήπεδο ήταν βαρύ, το χορτάρι ήταν μαλακό και σε κάποια σημεία βουλιάζαμε. Υπήρξε μια κούραση, αλλά το ξεχνάμε και προχωράμε παρακάτω. Κρατάμε μόνο τον βαθμό».

Για τη διεκδίκηση του τίτλου, επεσήμανε: «Είμαστε κοντά, και οι τρεις ομάδες που είναι πάνω μπορούν να χάσουν βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Θα δούμε στο τέλος που θα είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά».

Για το γεγονός ότι κρατάει χαμηλούς τόνους ο Παναθηναϊκός: «Κι εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν συζητάμε καθόλου για τίτλο. Μπορεί να είμαστε κοντά ή να το σκεφτούμε, αλλά αυτό που λέμε όλοι είναι να πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε που θα είμαστε στο τέλος. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, το ίδιο κάναμε και πέρσι που τελικά κάναμε καλή πορεία και πήραμε το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, είμαστε κοντά, ο Παναθηναϊκός είμαστε και γιατί όχι να μην παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Σίγουρα θα το παλέψουμε ως το τέλος».

Για τη θέση που αγωνίστηκε ανέφερε: «Έπαιξα αριστερός εσωτερικός μέσος. Ο κόουτς είχε κάτι στο μυαλό του για να με βάλει εκεί. Έχω παίξει κι άλλες φορές εκεί. Εγώ προσπαθώ να είμαι αυτός που πρέπει, να κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει. Τι να κάνω, ότι μου πει ο κόουτς».

Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από τους βαθμούς που έχασαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, είπε: «Αυτό δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, όμως, κάναμε κακό παιχνίδι με πολλά λάθη. Με την εμφάνιση που κάναμε σήμερα, είμαστε ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό».

Για το αν θα εξαφάνιζε έναν εκ των δυο πρωτοπόρων, σχολίασε: «Νομίζω καμία. Τους θέλουμε και τους δυο, θέλουμε να υπάρχουν ντέρμπι και να υπάρχει ανταγωνισμός. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δείξει πολύ σοβαρός κι είναι επικίνδυνος σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ναι μεν δεν δείχνει σταθερότητα φέτος, αλλά έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι μακριά από τη Λεωφόρο η ομάδα παίζει καλύτερα, ανέφερε: «Η Λεωφόρος είναι από τα μεγαλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα. Ίσως φταίει το ότι πολλές ομάδες παίζουν κλειστά. Όσο καλή ομάδα και να είσαι, είναι δύσκολο να περάσεις μια άμυνα που έχει διπλή ζώνη μέσα κι έξω από την περιοχή. Εκτός έδρας οι ομάδες δεν κλείνονται τόσο πίσω, προσπαθούν να πάρουν κάτι καλύτερο, ανοίγονται κι αυτό είναι καλύτερο για εμάς».

Τέλος, για τον αγώνα με την Εστορίλ, υποστήριξε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, δεν έχει σημασία που έχουμε αποκλειστεί, δεν το αφήνουμε καθόλου. Όλοι θέλουμε να τελειώσουμε με μια νίκη και ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα