Γιαννιώτας: Ήμασταν άτυχοι

22:17 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στην ατυχία απέδωσε την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των Αρκάδων ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες, δήλωσε:

«Δεν είναι λίγο πράγμα να παίρνεις βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ήμασταν άτυχοι. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ανατρέψει το σκορ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε».

Για το νέο σύστημα που έπαιξε ο Αστέρας: «Νομίζω το εφαρμόσαμε πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός επιτίθεται πολύ καλά. Βγάλαμε από το παιχνίδι τον Μπεργκ που είναι κλειδί για τον Παναθηναϊκό. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε».

Για το αν από τις αιτίες της ισοπαλίας ήταν ο Λουκ Στιλ: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία. Δεν ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Στιλ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Έβγαλε πολλά σουτ, οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια. Η τρίτη θέση δεν ήρθε σε αυτή την αγωνιστική, αλλά έχουμε τους παίκτες και το ρόστερ για να ανέβουμε ψηλότερα».

Για την πορεία σε Ευρώπη και πρωτάθλημα: «Όποιος έχει δει την πορεία μας. Θεωρούμαστε σαν να περάσαμε καθώς κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι στην Τότεναμ και Μπεσίκτας. Γίνει πολλή σωστή και καλή δουλειά. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό της Ελλάδας».

Για το αν ήθελε να συνεχίσει και να μην βγει αλλαγή: «Σίγουρα ήθελα να μείνω. Έχασα πολλές ευκαιρίες που μπορούσα να τις κάνω γκολ. Θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω. Το ένιωθα ότι είχα το γκολ, αλλά δεν μου βγήκαν οι φάσεις. Ο προπονητής μου με έβγαλε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η τρίτη θέση είναι κοντά και συνεχίζουμε».

Για το αν είναι απογοητευμένος που γύρισε από τη Γερμανία: «Σίγουρα όταν πας κάπου και δεν παίζεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Με έβγαλε πιο δυνατό. Έχω καταλάβει πόσο καλά μπορώ να παίξω. Μέτρησα τις δυνάμεις μου. Ήταν μεγάλη σχολή για μένα. Ήρθα σε μία ομάδα που έχει θέσει πολύ υψηλούς παίκτες. Μόνο κακό δεν θα κάνει η επιστροφή μου σε μένα, μόνο ευκαιρίες και καλά, αλλά και εμπειρία να μου δώσει. Δεν το θεωρώ σαν αποτυχία ή πισωγύρισμα».

Για τα λίγα γκολ του Αστέρα εντός έδρας: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Δεν έχουμε τύχη. Ας ελπίσουμε ότι θα μας γυρίσει η τύχη. Τι να πω; Οι ευκαιρίες γίνονται, δεν μπορεί κανείς να πει ότι είμαστε αδιάφοροι. Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερη προπόνηση και να δουλέψουμε στις ευκαιρίες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα