«Καμία θέση άδεια!»

20:40 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στο πλαίσιο του αγιασμού της ΚΑΕ ο Νίκος Χατζής δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.

«Στόχος μας από την αρχή της προετοιμασίας ήταν να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δουλεύουμε καλά και μέσα από την άριστη λειτουργία της ομάδας, ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τις ατυχίες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και παίζοντας καλό μπάσκετ να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει», είπε ο έμπειρος γκαρντ ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων»:

«Οι Ιλισιώτες πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Σε τόσο δύσκολες εποχές, ο κόσμος πρέπει να στέκεται στο πλευρό του Ηλυσιακού και τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο μοναδικός, ίσως, τρόπος που μπορείς να βοηθήσεις άμεσα την προσπάθεια του συλλόγου. Το σύνθημα πρέπει να είναι ένα: Καμία θέση άδεια!».

Ο Αρχιμανδρίτης και Aρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Πλάτων Κρικρής, τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε στην ομάδα των Ιλισίων «υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες». Το «παρών» στον αγιασμό πέραν της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα