«Καμία επαφή με Τσάκα»

16:25 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Προσεκτικός όσον αφορά τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ και την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για την πορεία της ομάδας αλλά και για την προσφορά του Ζεσουάλδο Φερέιρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά

τα όσα είπε στον «Sentra 103,3»:

Για το πώς προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα, με την χρονιά να ξεκινάει με ταραγμένη περίοδο:Σίγουρα, δεν ήταν η ευκολότερη περίοδος αυτή που πέρασε. Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Φερέιρα διαχειρίζονται το αθλητικό κομμάτι, υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι συνεργάτες που έχουν αφιερώσει χρόνο στον Παναθηναϊκό. Εφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά ήρθαν κάποιοι άλλοι, ενώ με τις κινήσεις που κάναμε θέλαμε να συμφωνεί το τεχνικό τιμ».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και τον Κάστρο: «Δεν θα εισηγούμουν να πάρουμε έναν παίκτη με τόσα λεφτά ως δανεικό. Θέλαμε να ελαφρώσουμε την ομάδα από βαριά συμβόλαια και από 'κει και πέρα σκεφτήκαμε πώς να χτίσουμε πάνω σ αυτό που έχουμε».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Πίστευα πως έχει την δυνατότητα να αναμορφώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τις κουβέντες που είχαμε κάνει, από τον τρόπο που εμφανίστηκε η ομάδα πέρσι το δίμηνο μέχρι το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Επίσης, κρίναμε πως ήμασταν υποχρεωμένοι να δώσουμε την ευκαιρία στον Φερέιρα να στήσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και να το υλοποιήσει».

Για το ότι προτιμά να μην αναμειγνύεται στο αγωνιστικό και το μεταγραφικό: «Οταν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα το αντικείμενο, εσύ απλώς καλείσαι να υλοποιήσεις τις εισηγήσεις τους, όσο περνάει από το χέρι σου».

Για το εάν σκέφτηκαν, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, την αλλαγή προπονητή: «Ούτε στιγμή. Δεν σκεφτήκαμε στιγμή να αντικαταστήσουμε τον κ. Φερέιρα. Ο λόγος που δεν το κάναμε ήταν συγκεκριμένος. Τα επεισόδια συνέβησαν σε μικρό διάστημα μετά την προετοιμασία. Θεωρούσαμε ότι ο άνθρωπος έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει σε αυτό που σήμερα βλέπουμε. Επίσης, δεν δημιούργησε αυτός την ομάδα, σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Για το εάν η ομάδα κάνει «κοιλιά», εάν αυτό θα χρεωθεί στον προπονητή: «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τι μπορεί να γίνει. Στο βαθμό που όμως συμμετέχουμε στην επόμενη μέρα των διοικητικών εξελιξεων, θα στηρίξουμε τις επιλογές του Φερέιρα. Η πρόθεσή μας είναι να τον στηρίξουμε, ακόμη κι αν βρεθούμε να δεχόμαστε επικρίσεις»

Για το τι περιλάμβαναν οι συζητήσεις τις ημέρες της... κρίσης: «Γίνανε συγκεκριμένες συζητήσεις με τον Φερέιρα προκειμένου να αναλύσουμε τους λόγους που η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ένας από τους λόγους είναι ότι συγκεντρωθήκαμε αργά ως ομάδα. Από κει και πέρα η δουλειά που γίνεται θέλει βάθος χρόνου για να χει αποτέλεσμα»

Για το εάν θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ εάν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρίγκιπα: «Δεν γνωρίζω εάν οι διαδικασίες θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα, δεν

Keywords
Τυχαία Θέματα