Χατζηθεοδώρου: «Δεν έκανα χειρονομία»

Απαντήσεις στα σχόλια περί των πανηγυρισμών του μετά τα πέντε γκολ επί του Ολυμπιακού ως παίκτης της Χίου, έδωσε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που κατηγορήθηκε ότι έκανε χειρονομία στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

«Με λύπη μου και με μεγάλη απογοήτευση διάβασα κάποια πράγματα, που λένε ότι έκανα χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού ή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δόξα τω Θεώ υπάρχει το βίντεο του παιχνιδιού, για όποιον θέλει πραγματικά να παρακολουθήσει καρέ-καρέ όλες τις φάσεις του ματς.

Το ότι είμαι εκδηλωτικός και εξόχως παρορμητικός όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου το γνωρίζει όλος ο κόσμος – το ξέρουν και τα πλακάκια της πισίνας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραδεχτώ ότι πανηγύριζα στα γκολ της ομάδας μου και ότι πανηγύρισα και στο τέλος με τον φίλαθλο κόσμο της Χίου, σε καμία περίπτωση όμως δεν έκανα ποτέ ούτε μία χειρονομία».

Για το ότι κάποιοι ίσως περίμεναν να μην πανηγυρίσει κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα είχε συμβεί με τον Ραφίκ Τζεμπούρ με τον Πανιώνιο: «Μη συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο με το πόλο. Κι επίσης, είχα να παίξω ένα μήνα πόλο, πραγματικά μου έλειψε όσο τίποτε. Επανήλθα σε ένα ντέρμπι κόντρα στην παλιά μου ομάδα και δεν κοιτάζω ότι είναι απλά η παλιά μου ομάδα, κοιτάζω απλά ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και καταφέρνω και συνδυάζω την επάνοδό μου με μία θετική εμφάνιση.

Επίσης η Χίος είναι ένα νησί, είναι μια μικρή ομάδα, η οποία προσπαθεί να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται και να δείξει ότι έχει μια υπόσταση, ότι βρίσκεται κάπου μέσα στο πόλο. Το να υπάρχουν εκδηλώσεις χαράς και πανηγυρισμοί όταν καταφέρνεις να νικήσεις έναν Ολυμπιακό είναι λογικό.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι κάποιοι άνθρωποι να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, να μην ασχολείται με την ήττα και να ασχοληθούν με το ότι τάχα ο Χατζηθεοδώρου έκανε κάποιες χειρονομίες".

Για το αν τσακώθηκε εν πτήση με τον Θοδωρή Βλάχο:

«Εγώ δεν τσακώθηκα εν πτήση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού γύρισε και μου είπε κάποια πράγματα μέσα στο αεροπλάνο. Ίσως δεν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί γιατί έχασε η ομάδα του και ποια είναι τα αίτια της ήττας. Ασχολήθηκε, και καλά, με το ότι έκανα κάποιες χειρονομίες. Εμένα η απάντησή μου είναι απλή.

Κανένα απολύτως πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει και να λέει ότι θέλει. Υπάρχει το βίντεο του παιχνιδιού, μπορεί ο καθένας να το δει με λεπτομέρεια και μετά να δει αν έχω κάνει την οποιαδήποτε χειρονομία ή αν έχω πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Και όλοι μου οι παλιοί συναθλητές, αυτοί που εξακολουθούν και αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, ήταν παρόντες, ήταν δίπλα μου στα πανηγύρια. Μπορούν κάλλιστα και οι ίδιοι να το επιβεβαιώσουν.

Αλλά από εκεί πέρα εγώ δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί από ότι έχω καταλάβει τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την αποπομπή μου από τον Ολυμπιακό, κάποιοι άνθρωποι που εξακολουθούν και είναι εκεί μέσα έχουν προσωπικό πρόβλημα με τον Χατζηθεοδώρου. Ούτε η Χίος τους φταίει, ούτε η μεταγραφή του Μιράλη στη Χίο τους φταίει π

Keywords
Τυχαία Θέματα