Κακός ο ΠΑΟ ηττήθηκε 2-0 από την Ανόρθωση

22:35 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ανόρθωση στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 49' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αντιτς, ενώ στο 75' ο Θεοδώρου - δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο - διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο δεύτερο μέρος,

διάστημα στο οποίο δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία της κυπριακής ομάδας. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε κάποιες φάσεις για να σκοράρει, ενώ εξαιρετικός ήταν κάτω από τα δοκάρια ο Ορέστης Καρνέζης, που έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις. Ο τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε και πάλι χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, ενώ ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο νεοαποκτηθείς, Μέντες Ντα Σίλβα, που αγωνίστηκε ως στόπερ.

Επόμενο φιλικό του «τριφυλλιού» θα είναι αυτό με τη Γάνδη την Τετάρτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (64' Αναγνωστόπουλος), Ρισβάνης (64' Μέντες), Ααράμπ, Αναστασόπουλος, Χουχούμης (46' Σπυρόπουλος), Λαγός, Ζέκα (46' Δώνης), Σταματάκης, Μουζακίτης (46' Ντίνας), Μπαϊράμι (46' Κουσίδης), Γιαννιτσάνης

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρδε, Άντιτς, Παβίσεβιτς (78' Ζόρζε), Γκάλαμαζ (87' Οικονόμου), Λαίφης (90' Λοϊζίδης), Αλέξα, Μαραγκός (73' Θεοδώρου), Οχαγιόν (84' Αβραάμ), Φοφανά, Γκριγκαλασβίλι (46' Κολαούτι), Οκκάς (64' Μαρσίνιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα