Κάλεσμα στους νέους από Γκιγκς

18:14 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο γερόλυκος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο παλιό του σχολείο Moorside High School , για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων, και αναφέρθηκε στις μεγάλες διαφορές της καθημερινότητας των νέων της δικής του εποχής με την τωρινή!
«Όταν πήγαινα σχολείο είχαμε εξαιρετικούς καθηγητές φυσικής αγωγής και οι μαθητές αγαπούσαν τα αθλήματα. Και εμένα με είχαν παροτρύνει να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Οι μαθητές θα πρέπει σήμερα να παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση με τις εγκαταστάσεις που έχουν. Στις μέρες μας τα παιδιά ασχολούνται

με το Playstation και τους υπολογιστές. Είναι καλό, όμως, να κάνετε αθλητισμό», ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Ουαλός και συνέχισε:
«Όταν έλαβα την πρόσκληση δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο για να έρθω στα εγκαίνια. Αυτό που εύχομαι είναι να είχαμε και εμείς τέτοιες εγκαταστάσεις πριν από 25 χρόνια. Είναι απίστευτο για εσάς να τις έχετε. Παρόμοιου τύπου εγκαταστάσεις έχουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Κάρινγκτον, αλλά παρόλα αυτά ξέρουμε ότι πρέπει και να δουλεύουμε σκληρά».
Στα εγκαίνια βρέθηκε και ένας πρώην καθηγητής του Γκιγκς, ο Ρόμπερτ Μέισον, ο οποίος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τον ταλαντούχο τότε Ράιαν: «Τον ήξερα από την πρώτη χρονιά που ήρθε στο Moorside. Είχαμε ακούσει ότι θα ερχόταν ένας καλός παίκτης στο σχολείο μας. Το καταλάβαμε αυτό όταν τον είδαμε στο γήπεδο. Αντιληφθήκαμε αμέσως ότι ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα