Καλαϊτζίδης: «Μπορούμε μείνουμε στην κατηγορία»

19:01 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην δυναμική που έχει η Βέροια μίλησε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι η «βασίλισσα του Βορρά» έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στην Ξάνθη θα λειτουργήσει ευεργετικά για την συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλαϊτζίδης στην εκπομπή «Βάσει

Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το αν δείχνει η Βέροια μία αγωνιστική καθίζηση;

«Μόνο στα Γιάννενα και στο πρώτο μέρος με τον Λεβαδειακό δεν παίξαμε καλά. Σε όλα τα άλλα πήγαμε καλά και δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα καλά δείγματα ήταν περισσότερα από τα άσχημα και έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα έχουμε τη δυναμική για να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι άδικο για τις τελευταίες οχτώ ημέρες να χαλάσει αυτή η εικόνα που έχει χτίσει ο σύλλογος. Ωστόσο, σίγουρα μεγαλώνει το άγχος και η πίεση όσο περνούν τα παιχνίδια, αλλά έχει να κάνει με την δυναμική μας ως ομάδα».

Για το αν κοιτάει τις άλλες ομάδες, όπως την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Άρη:

«Θα μας ενδιέφερε να κερδίσει ο Άρης ή να έρθει ισοπαλία. Κοιτάμε και τις άλλες ομάδες. Η Κέρκυρα θέλει τη νίκη για να ανακάμψει γιατί σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία».

Για το αν η Βέροια μπορεί να διαλέγει παιχνίδια από εδώ και πέρα και αν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της:

«Όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε και τα θέλουμε. Ανάλογα με τη δυναμική των αντιπάλων κοιτάμε και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά έχουμε δείξει ότι έχουμε την δυναμική για να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα παιχνίδια, όπως κάναμε με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που είναι καλύτερες ομάδες από εμάς. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς γρήγορα, ώστε να σωθούμε και να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να διαλέγουμε παιχνίδια».

Για τα στοιχεία που μπορεί να επενδύσει η Βέροια, ώστε να επιτευχθεί η παραμονή:

«Τα αγωνιστικά στοιχεία που μας έκαναν να έχουμε οφέλη, είναι ότι είμαστε πιεστικοί στον αντίπαλο και είμαστε ομάδα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη δυναμική της Βέροιας. Δεν το δείξαμε, όμως, στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας προβλημάτισε».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές:

«Θα μπορούσαμε να φέρουμε παίκτες, αλλά αν δεν κάνουν στην ομάδα δεν έχει νόημα να κάνουμε κάποια κίνηση. Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα μπορεί να προσφέρει και ταιριάξει με τους υπόλοιπους παίκτες. Οι μεταγραφές που έγιναν εδώ και ενάμιση χρόνο έδειξαν ότι πολλά πράγματα έγιναν με προχειρότητα».

Για το Κύπελλο, αλλά και αν φοβάται το «πάθημα» του Πλατανιά:

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. είναι ένας τρόπος διάκρισης. Εμείς, όμως, θέλουμε την πρόκριση. Δεν φοβόμαστε την περίπτωση του Πλατανιά, καθώς εγώ δεν σκέφτομαι έτσι. Εγώ πιστεύω ότι μία πρόκριση θα είμαι ευεργετική για τη Βέροια».

Keywords
Τυχαία Θέματα