Δύσκολη εβδομάδα για Εργοτέλη

18:45 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη, καθώς η ομάδα συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της και πλέον απολαμβάνει και την μοναξιά της κορυφής.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι για τους Κρητικούς, που ξέρουν πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και δεν καθησυχάζονται. Ήδη ο Σίνισα Γκόγκιτς προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του από το... μεθύσι της νίκης και της κορυφής, καθώς ακολουθεί

μία δύσκολη εβδομάδα.

Την Κυριακή οι κιτρινόμαυροι φιλοξενούν το «πληγωμένο θεριό» Παναχαϊκή, η οποία μετά την χτεσινή νίκη του Θρασύβουλου είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην συνέχεια ακολουθεί η εξόρμηση στην Φυλή, κόντρα στον σκληροτράχηλο Θρασύβουλο, την Τετάρτη στην πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της χρονιάς.

Τέλος, την επόμενη Κυριακή έρχεται στο Παγκρήτιο η Νίκη Βόλου σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά σε βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Στα αγωνιστικά, στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή επιστρέφει ο Τζανακάκης ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τους τραυματίες Γκαντιάγκα και Πλουσή.

Τέλος, λόγω της αναμέτρησης του ΟΦΗ η οποία ξεκινάει στις 15.00 το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με την Παναχαϊκή θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα, μετά από σχετική απαίτηση της Αστυνομίας Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα