Και τώρα... μπαράζ και άνοδος!

18:40 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ πέρασε από το Ίλιον και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 85-63 της Ένωσης Ιλίου για την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης και έδειξε έτοιμη για τα μπαράζ και την άνοδο στην Α2 κατηγορία, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ματς

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της Βασίλισσας στο πρώτο ημίχρονο. Η ΆΕΚ προσπάθησε από την αρχή να πιέσει και τα κατάφερε, ενώ με αρκετά καλές επιθετικές ενέργειες έφτασε να προηγείται με άνεση ακόμα

και με 10 πόντους. Η διαφορά όσο περνούσε η ώρα, μεγάλωνε κι έτσι η Ένωση, παρά την προσπάθεια των αντιπάλων να πιέσουν στάθηκε στο ύψος της και έφτασε να μπει στα αποδυτήρια με το 42-31 υπέρ της.
Η ίδια εικόνα επικράτησε και στην πορεία. Η Ένωση έβρισκε πάντα λύσεις στο σκοράρισμα, διατήρησε σε καλά επίπεδα τις αμυντικές και επιθετικές πρωτοβουλίες και παρέμεινε μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, παρά το γεγονός πως η Ένωση παρουσίασε κατά διαστήματα χαλαρή εικόνα. Έτσι, όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο κοντά στη νίκη έφτανε η Ένωση, με το τελικό 85-63 να μην προκαλεί καμία έκπληξη.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 31-42, 52-65, 65-83

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Δεσποτάκης): Σπυρόπουλο, Μπέλλας Γ., Μητρόπουλος, Μούκας , Μπέλλας Ο. Λυκογιάννης, Ροδοστόγλου, Τσότσος, Στράγκας.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Δέσπος, Φαλέκας, Γκιζόγιαννης, Βεσκούκης, Πολυτάρχου, Κουκουράβας, Βαβάτσικος, Τζόλος, Κοψαύτης, Σιαμανδούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα