Και Ορλάντο Σα και Λούκα χτυπάει η ΑΕΚ

08:52 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δεν ασχολούνται μόνο με τον... Ολυμπιακό στην ΑΕΚ και τη ρεβάνς της 11ης Μαρτίου.Υπάρχουν κι άλλα θέματα που τρέχουν και δουλεύουν στην Ένωση, μιας και τα σχέδια για το μελλον και τη μεγάλη επιστροφή δεν μπορούν να περιμένουν.

Τα μεταγραφικά καθημερινά δουλεύει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, πάντα σε συνεργασία με τους Δέλλα και Μπάγεβιτς, πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ,

λοιπόν, προχωράει περιπτώσεις παικτών που απασχολούν έντονα.

Τούτη τη στιγμή (όπως γράφει και η ΩΡΑ) για τη θέση του επιθετικού (αν και δεν αναμένεται να αποκτηθεί ένας μόνο φουνταριστός) πρώτος στη λίστα είναι ο Ορλάντο Σά. Ο Πορτογάλος φορ της Λέγκια, αποτελεί τούτη την ώρα η πρώτη επιλογή για την επίθεση, έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ και η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει.

Επίσης, πάντα σοβαρά στα υπ' όψιν είναι ο Λούκα της Κρισιούμα. Ο Μιλοβάνοβιτς μάλιστα, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ετοιμάζει ταξίδι για τη Βραζιλία για χάρη του ξεκινώντας ουσιαστικές κουβέντες για τη μεταγραφή του.

Τόσο ο Λούκα ως εξτρέμ, όσο και ο Ορλάντο Σα ως φορ, είναι παίκτες που διαθέτουν στοιχεία που η ΑΕΚ δεν έχει τούτη τη στιγμή στο ρόστερ της...

Keywords
Τυχαία Θέματα