Αλαλούμ με έγγραφο για ελεύθερη είσοδο παράνομων μεταναστών!

08:35 4/3/2015 - Πηγή: Bam

Σύγχυση δημιουργεί έγγραφο το οποίο φέρεται να επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο παράνομων μεταναστών στην επικράτεια της χώρας. «Το έγγραφο εστάλη με πρωτοβουλία υπηρεσιακού παράγοντα και όχι κάποιου υπουργού» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για προκλητική και αδιανόητη απόφαση της κυβέρνησης έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Στη Βουλή βρίσκεται ήδη το νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής

κρίσης. Συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο των έξι μεταρρυθμίσεων με τις οποίες προσέρχεται η Αθήνα στο Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας, 9 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες πέντε προτάσεις της κυβέρνησης αφορούν, αναλυτικά, στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, στη διοικητική μεταρρύθμιση, στο νέο φορολογικό σύστημα, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, καθώς και στη σύσταση νέου σώματος φορολογικών ελέγχων.

Με νέα στοιχεία ενημερώνονται από σήμερα οι βάσεις δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί το προφίλ των φορολογουμένων με καταθέσεις, επενδύσεις, δάνεια και άλλα στοιχεία και να εντοπιστούν κρυφά ή άλλα αδήλωτα εισοδήματα.

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης έχει κληθεί να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο συνταξιούχος, πλέον, εισαγγελικός λειτουργός είναι επίσης κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση ενώπιον της Ποινικής Δικαιοσύνης.

Την πολιτική ευθύνη για το σχέδιο «Γοργοπόταμος», που αφορούσε σε επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, με στόχο την απόδραση των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και για τις πράξεις που τού αποδίδονται μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού ανέλαβε απολογούμενος ο Χρήστος Τσάκαλος.

ΚΑΙΡΟΣ: Λιακάδα και σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα