Και η προπαγάνδα συνεχίζεται

09:11 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αφού έκαναν τα πάντα για να ξεκουραστούν. Αφού άλλαξαν τις αρχικές ημερομηνίες και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί όποτε τους βολεύει, στον Ολυμπιακό έχουν πλέον και την απαίτηση η ρεβάνς να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο, επειδή η Super League (ναι, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος και όχι του Κυπέλλου) αποφάσισε η επόμενη αγωνιστική να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Χαρακτηριστικό της θέσης του ΟΣΦΠ

είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στην ομάδα του «λιμανιού», με την «Πρωταθλητή» να σημειώνει: «εξομοίωση των αθώων με την ποινή του ΠΑΟ... αλλά με κόσμο (!!!) η ρεβάνς με την ΑΕΚ», ενώ ο «Γαύρος» τόνιζε: «Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα αλλά χωρίς κόσμο. Αυτή την αγωνιστική σίγουρα, ίσως όμως και την άλλη. Κανονικά όμως με κόσμο το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!!!».

Ήταν άλλωστε δεδομένο πως ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ θα ήταν φόβητρο για τους παίκτες του Περέιρα, αλλά σίγουρα η προπαγάνδα έχει και ένα όριο. Απλά να επισημανθεί πως και το χθεσινό και τα σημερινά παιχνίδια Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθούν παρουσία οπαδών. Βέβαια, στον Ολυμπιακό... κόπτονται και παίρνουν θέση μόνο για ένα παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα