Αμόκ και παράνοια για την ΑΕΚάρα

08:22 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «παράνοια» κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία προβλέπει πως στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει πάνω από 60.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στα εκδοτήρια του Σταδίου και τις ουρές που στήθηκαν εκεί για να μπορέσει κάποιος να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο. Από εκεί και πέρα, αναφορά γίνεται στην πρώτη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας

του ντέρμπι, αλλά και το σημερινό ραντεβού ανάμεσα στον Κοντονή και τον Ασλανίδη.

SPORTDAY

Η τρέλα του κόσμου της ΑΕΚ για την αγορά ενός εισιτηρίου, είναι και εδώ το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για σίγουρο sold out, επισημαίνοντας πως ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις μεγάλες στιγμές του ΟΑΚΑ, σε παιχνίδια της ΑΕΚ, ενώ στα μεταγραφικά σημειώνεται πως προτεραιότητα για την Ένωση είναι η απόκτηση του Λούκα και εν συνεχεία του φορ.

LIVE SPORT

«Αμόκ» είναι η λέξη που χρησιμοποιεί η εφημερίδα για να περιγράψει τις σκηνές που έλαβαν χώρα χθες στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, από τους Ενωσίτες που βρέθηκαν εκεί για ένα εισιτήριο. Η εφημερίδα επισημαίνει πως έχουν πουληθεί ήδη 35.000 εισιτήρια και είναι θέμα χρόνου να γίνει sold out και της δεύτερης... φουρνιάς που από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου.

GOAL

Από την πλευρά της η εφημερίδα «Goal» κάνει λόγο για «πανικό» των Ενωσιτών οπαδών, με όσα εκτιλύχθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ, όπου και εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για το κάτω διάζωμα, επισημαίνοντας πως από τα ξημερώματα υπήρχαν ΑΕΚτζήδες στο Στάδιο για να αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι». Αναφορικά με τις μεταγραφές, η εφημερίδα σημειώνει πως η ΑΕΚ θα κάνει δύο κινήσεις μέσα στον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα