Καφφάτος: Δεν τους φοβόμαστε

13:16 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αποκλείοντας την Λίγκι, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καφφάτος. Αναλυτικά ο τερματοφύλακας χάντμπολ της ΑΕΚ είπε στο ART TV:

"Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια στο εξωτερικό. Έχουμε κάνει ήδη 7-8 παιχνίδια και νομίζω ότι έχουμε σταθεί αρκετά καλά. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι εντυπωσιακό, γιατί οι Σουηδοί γνωρίζουν

το χάντμπολ. Ξέρουν να παίξουν καλό χάντμπολ. Είναι μια ομάδα αρκετά γρήγορη, αλλά δεν είναι φόβητρο. Δεν νομίζω ότι θα μας φοβίσει ιδιαίτερα, δεν είναι ομάδα η οποία «δεν παίζεται». Νομίζω ότι γενικά θα σταθούμε καλά και ότι έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Σημαντικό είναι ότι θα έχουμε τον κόσμο μας. Παίζουμε σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και επειδή το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας, ίσως αυτό μας δώσει το δικαίωμα να πάρουμε ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο θα το κρατήσουμε μέχρι το τέλος και να μας βοηθήσει στο επαναληπτικό. Ελπίζω να πάμε καλά, θέλουμε πολύ να προκριθούμε, θέλουμε να νιώσουμε τους ομίλους σε κατάμεστο γήπεδο με ΑΕΚτζήδες, ελπίζω να περάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα