Καμπερίδης - Τσιάρας, αντίπαλοι την Κυριακή

23:37 1/4/2015 - Πηγή: AEK365

Δύο παίκτες που έχουν φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ θα αναμετρηθούν την Κυριακή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της LEB Oro (β' κατηγορία της Ισπανίας), στην αναμέτρηση της Ουέσκα με τη Μελίγια.

Ο δανεικός από την Ένωση, Μιχάλης Καμπερίδης, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον παλιό της αρχηγό, Γιώργο Τσιάρα (αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2001 έως το 2006 και διαδέχτηκε τον Νίκο Χατζή). Η Ουέσκα βρίσκεται στην 13η

θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-17 και 3 νίκες πάνω από την τελευταία (15η) θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό, ενώ η Μελίγια βρίσκεται στη 9η θέση με ρεκόρ 12-14.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη, που αγωνίζεται η ομώνυμη ομάδα του Τσιάρα, γεωγραφικά, ανήκει στην (βόρειο) Αφρική, όπως και η Θέουτα, και, συγκεκριμένα, στο Μαρόκο. Πρόκειται για τα μόνα χερσαία σύνορα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής, τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι μετανάστες για να αλλάξουν Ήπειρο, εξ ου και το 70-80% των Ισπανών κατοίκων της εργάζονται στην αστυνομία ή το στρατό.

Ο αγώνας της Κυριακής, ωστόσο, θα γίνει στην έδρα του «Κάμπε», σε εδάφη της Αραγονίας. Ο φόργουρντ της Βασίλισσας έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε 7 αγώνες, μετρώντας, ανά 17 λεπτά συμμετοχής, 6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ, ενώ πριν 3 αγωνιστικές αναδείχτηκε MVP της ομάδας του σε νίκη επί της Πρατ σε ντέρμπι παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα