Τόσος φόβος για έναν... μικρομέτοχο;

22:11 1/4/2015 - Πηγή: AEK365

Όταν η πορεία της ΑΕΚ για την «επιστροφή» βρισκόταν κυριολεκτικά στο πρώτο βήμα, αναφερόμενος στην ανησυχία που είχε διαπιστώσει ότι υπήρχε για την επανεμπλοκή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δηλώσει ότι «Δεν υπάρχει λόγος. Όταν είμαστε έτοιμοι και επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».

Το μήνυμα του είχε ξεκάθαρα αποδέκτη τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν και είναι η ομάδα που κρατά τα σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα και η «απειλούμενη»

από μια προσπάθεια της ΑΕΚ που έχει ως στόχο την επιστροφή της στην κορυφή. Ωστόσο, η παραίνεση του δεν εισακούστηκε. Η κόντρα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, του Μελισσανίδη με τον Μαρινάκη, φούντωσε πολύ πρόωρα, αποδείχθηκε διαρκής και όσο πλησιάζει η επιστροφή της Ένωσης στη Super League, κλιμακώνεται.

Τελευταίο επεισόδιο της, είναι αυτό που αποκαλύφθηκε χθες: η προσπάθεια του Ολυμπιακού να θέσει ζήτημα ασυμβίβαστου για την «ταυτόχρονη παρουσία» του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ. Οι κινήσεις των Ερυθρόλευκων δεν προκάλεσαν κάποια ανησυχία στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς θεωρούνται ανεδαφικές. Κάτι που, βέβαια, θα το κρίνει η ΕΕΑ. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αποτελούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των αντιφάσεων που διακρίνουν την αντιμετώπιση που έχει ο Μελισσανίδης τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα