«Ήταν καλό μάθημα»

23:22 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπακώστας. «Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα και τα γρήγορα γκολ ματς μας έβγαλαν από το ματς. Ηρθε και η αποβολή και έτσι δεν ανταποκριθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο δυνατά και κρατήσαμε το σκορ».

Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στην ομάδα μας, οι παίκτες έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια, υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτούς. Ηταν ένα καλό μάθημα

και πιστεύω θα σηκώσουμε κεφάλι και μέσα σε δύο μέρες να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στη Καβάλα. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε αποτελεσματικότητα. Τα παιδιά όμως έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια τον τελευταίο μήνα. Παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή. Οταν παίζεις σε μια τέτοια έδρα με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όλα είναι πιθανά».

Αναφορικά με την έκταση του σκορ απάντησε: «Κάτι δεν κάναμε εμείς σωστά. Θα μπορούσαμε να μπούμε με πιο πολλή αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσαμε να παγώσουμε τον ρυθμό και η αποβολή τελείωσε το ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και είχε καταιγιστικό ρυθμό από την αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα