«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

23:59 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μανουέλ Ρόκα παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας. "Όλοι το είδατε ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία αυτόν τον καιρό και ήταν δύσκολο να επανέλθουν τα παιδιά. Ήταν οι διακοπές, μεσολάβησε το ματς με τη Γλυφάδα και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Τρέξαμε πάρα πολλές φορές χωρίς λόγο και πρεσάραμε χωρίς οργάνωση", είπε αρχικά ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Βεβαίως ο προπονητής και η αντίπαλη ομάδα έκαναν μια πολύ καλά τακτική, που είναι ότι πρέπει για μία ομάδα όπως εμείς σε εκτός έδρας ματς. Δεν είχαμε παίκτες που θα τρέξουν στον χώρο, αλλά παίκτες που θέλουν μπάλα στα πόδια. Αυτό προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Ήθελα επίσης να κάνω κάποιο ροτέισον. Είναι φυσιολογικό. Και εμείς θέλαμε να πρεσάρουμε μπροστά αλλά δεν είμαστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση τώρα για να πρεσάρουμε στον σωστό χρόνο.

Από τη διάθεση των παικτών μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά όταν δεν μπαίνει το γκολ, δίνεις ελπίδα στον αντίπαλο. Δεν ήθελα με τίποτα να δεχτούμε γκολ. Ήξερα ότι εντός έδρας είναι που θα χάσεις την πρόκριση αν δεχτείς γκολ. Γενικά ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας και πρέπει να δούμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και την Κυριακή κόντρα στην ίδια ομάδα".

Αναφερόμενος στις καθυστερήσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, ο Μανουέλ Ρόκα παραδέχθηκε: "Κι εγώ έχω κάνει καθυστέρηση εκτός έδρας. Είναι πολύ όμορφο να παίζεται ποδόσφαιρο χωρίς καθυστερήσεις. Όμως είναι ένα παιχνίδι που θέλεις να πάρεις αποτέλεσμα. Όταν μία ομάδα πάει εκτός έδρας και θέλει να πάρει αποτέλεσμα θα το κάνει κι αυτό. Εγώ έκανα καθυστερήσεις μέσα στον Παναιγιάλειο. Είχα το σκορ και έκανα καθυστερήσεις. Μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βεβαίως όχι σε υπερβολικό ρυθμό".

Για την είσοδο του Καρρά είπε: "Ο Καρράς μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια και στις δύο πλευρές. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα πάρα πολύ εύκολα και με τα δύο πόδια. Κάνω πρόβες κάποιες φορές, αλλά σήμερα δεν ήταν πρόβα. Ηθελα να κρατήσουμε την μπάλα".

Αναφερόμενος στον Ιωάννου, τέλος, επεσήμανε: "Ο Ιωάννου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν ξέρω για το δελτίο του. Γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Ηλίας Σολάκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα